|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnbaz : 04-11-10 στις 17:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
-------------------------
σε περιπτωση που ξεκινησω χωρις controller κ μετα απο καποια στιγμη δω ανεβασμα ψαριων στην επιφανεια τι κανω;;;σβηνω κ βαζω αεραντλια η' κλαιω τα ψαρια;το νορμαλ ειναι 2-3 φυσαλιδες ανα sec?αυτο πως ρυθμιζεται;[/QUOTE] Επανω στα μανομετρα εχει ρυθμιστη.Το ποσες φυσ/sec το κρυνεις απο τα λιτρα,τα φυτα,το φωτισμο,τη λιπανση.Ολα αλληλοσυνδεονται,θα πρεπει να πετυχεις μια ισσοροπια.πχ εγω σε 90 λιτρα καθαρα,με 36 βατ λαμπες 11 ωρες τη μερα,με συχνη λιπανση ανα 2-3 μερες(εχω πολλα φυτα) το εχω ρυθμισει 70 φυσ/λεπτο και ολα πανε ρολοι.
|
||||
|
||||
![]()
Επανω στα μανομετρα εχει ρυθμιστη.Το ποσες φυσ/sec το κρυνεις απο τα λιτρα,τα φυτα,το φωτισμο,τη λιπανση.Ολα αλληλοσυνδεονται,θα πρεπει να πετυχεις μια ισσοροπια.πχ εγω σε 90 λιτρα καθαρα,με 36 βατ λαμπες 11 ωρες τη μερα,με συχνη λιπανση ανα 2-3 μερες(εχω πολλα φυτα) το εχω ρυθμισει 70 φυσ/λεπτο και ολα πανε ρολοι.[/QUOTE]καπου τοσο θα το ξεκινησω κ γω για αρχη.140λ,3λαμπες των 15watt εκαστος δηλ 45 συνολο,λιπανση δυο φορες την εβδομαδα frourish κ καθημερινα excel,9ωρες αναμενες.κ στο ερωτημα αν κατι παει στραβα με υπερδοσολογια co2???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ξεκινατο με 1φυσ/sec και μη φοβασε τιποτα,ριχνε μαζι με το γενικο φλουρις και ποτασιο.Μετα απο 5 μερες κανε ενα τεστ ph και αναλογως η το αυξανεις η το μειωνεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ok!!!σε λιγες μερες θα εχω νεα!!!μιλαμε!!!ευχαριστω παρα πολυ
|
||||
|
||||
![]()
ενα μηνα τωρα δεν εχουν ανεβει καμια φορα
και (παιζω) αρκετα με την μπουκαλα. το πεχα απο 7 το πηγα στο 6.8 και το κραταω εκει. απλα τωρα που πηγε εκει το πεχα σταματησα να την πηραζω και δεν εχω κοντρολερ. απλα κανω τεστακια πιο συχνα απο πριν για να ειμαι σηγουρος. ![]() στο μελλον θα μπει και ο κοντρολερ. εχω ηλεκτρομαγνητικη και το κλεινω γιατι τα φυτα το βραδυ απελευθερωνουν και αυτα co2. ![]() αμα γυνει κατι και κοιμαμε τι θα κανω??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() εχω πεχα 6.8 αμα τα φυτα επυβαρηνουν το νερο με διοξειδιο δεν θα πεσει κι αλο το πεχα??? (αν εχω την μπουκαλα το βραδυ) |
|
||||
|
||||
![]()
Τα φυτα βγαζουν ελαχιστο διοξειδιο το βραδυ,το πολυ να σου πεσει στο 6.75.Αν ομως το κλεισεις τελειως θα αναιβει στο 7-7.1.Ολα αυτα ειναι εξακριβωμενα απο πολους συνχομπιστες αλλα κι απο εμενα,στην αρχη το ειχα κι εγω με τα φωτα και ολα μου τα ψαρια το πρωι ηταν μελανχολικα λογω αποτωμης αυξησης του ph.Ενω τωρα ολα οκ
|
||||
|
||||
![]()
Διαβασε και εδω: http://www.greekdiscus.com/test2000/...ead.php?t=4883 να παρεις μια ιδεα πως γινεται η συναρμολογηση!!!
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια!!!!!!!! | Δημητρης89 | Χρυσόψαρα | 22 | 02-06-09 12:20 |
βοηθεια!!!! | Petran22 | ¶λλα ζώα | 5 | 30-10-08 14:18 |
βοηθεια!!! | JEAN | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 13-10-08 20:16 |
βοηθεια | angelwho | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 29-08-07 19:44 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | CHRIS4204 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 13-06-07 07:56 |