|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου το ενυδρείο σου οπτικά είναι πολύ όμορφο.Οι πέτρες είναι οι κόκκινες λάβα έτσι.Είχα ακούσει οτι δεν κάνουν για MALAWI μιας και είναι αρκετά αιχμηρές.Σε λίγο καιρό στήνω το δικό μου και κοιτάω για πέτρες και μου αρέσαν πολύ οι λάβα οι μαύρες που είχε ο ερμής αν δεν μπώ στην διαδικασία να φτιάξω βέβαια. Είχες κάποιο πρόβλημα με τραυματισμούς ψαριών;
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Ενυδρείου 360 lt (Λίμνη Malawi) | mgiokas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 44 | 02-03-15 19:19 |
Παρουσίαση ενυδρείου Malawi | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 47 | 23-04-10 20:35 |
Παρουσίαση Malawi 240 λίτρα | Yannis_K | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 20 | 25-03-09 13:01 |
Παρουσίαση Malawi | KOKOBAS | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 05-06-08 23:52 |
Παρουσίαση ενυδρείου malawi | Andreas301 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 49 | 07-01-08 10:24 |