|
|
||||
|
||||
![]()
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ KRIBENSIS
By Basilhs Νομίζετε πως τα kribensis σας δεν θέλουν να ζευγαρώσουν? Έχετε απογοητευτεί από τη χαζή τους συμπεριφορά? Δεν τα καταφέρατε κ είπατε να περιμένετε την επόμενη γέννα? ……μη χάνετε το κουράγιο σας. Η λύση είναι απλή. Βήμα 1. Περιμένετε δύο με τρεις μέρες από τη στιγμή που θα χάσετε κ την τελευταία ελπίδα για πετυχημένη γέννα. Βήμα 2. Κοιτάξτε στο ενυδρείο. ![]() Βήμα 3. Τρίψτε τα μάτια σας. ![]() ![]() Βήμα 4. Ξανατρίψτε τα μάτια σας. ![]() ![]() ![]() Βήμα 5. Φωνάξτε κάποιον τρίτο να σας το επιβεβαιώσει. ![]() ΚΑΙ ΝΑΙ, τα μικρά βοσκάνε στο ενυδρείο!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() …. Είναι χαζα αυτά τα kribensis Μόλις πριν κατά λάθος, έπεσαν τα μάτια μου στο ενυδρείο με τα kribensis. Μια ομάδα 15-20 πιτσιρικάδων τσιμπολογούσε άλγη από το ξύλο ….. Φοβήθηκα να βάλω καλτσόν στο εσ.φίλτρο οπότε το έκλεισα, και έβαλα ένα άλλο να δουλεύει εκεί . Δεν ξέρω αν τα είδα όλα αλλά αυτά που είδα ήταν λίγα. Δεν αγχώνομαι όμως αφού ξέρω πως αύριο μπορεί να δω καμία 300αρια . :P Πλέον τα περιμένω όλα από αυτούς τους δύο….. ![]() (αρτέμια κατεψυγμένη τρώνε???) ![]() Call me Daddy ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|