|
|
||||
|
||||
![]()
Τσακαρε το λινκ νομιζω πως αυτο εχεις φιλε μου.... http://www.liveaquaria.com/product/p...96&pcatid=1896
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
1000% δεν είναι έντλερ, τώρα είδος γκάπυ ή υβρίδιο θα σε γελάσω, μάλλον για φάνσυ γκάπυ μου μοιάζει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω μπερδευτεί... Βρήκα στο internet ότι είναι Double sword tail Guppy
------------------------- Αυτό έχω: http://www.youtube.com/watch?v=vKXfc...eature=related
Χρήστος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Aquablue : 03-11-10 στις 16:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η διχαλωτη ουρα εγινε στο κομμωτηριο δηλαδη?
Υβριδιακι βαφτισμενο Gyppy Blond Bunt doppia spada ![]()
|
||||
|
||||
![]()
υβριδιο με τι?? γιατι τα εντλερς δεν εχουν διχαλωτη ουρα...απλα δινουν αυτη την εντυπωση γιατι εχουν χρωμα πανω και κατω στην ουρα και η μεση ειναι εντελως διαφανη.
κι εγω πιστευω οτι ειναι μια απο τις πολλες fancy ποικιλιες που εχουν δημιουργηθει με επιλεκτικη αναπαραγωγη...(οπως στους μονομαχους...και οι crowntail δεν εχουν παει κομμωτηριο.. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το ψαρι αυτο ειναι υβριδιο 100%.Προσφατα ειδα σε καταστημα ενυδρειο με guppys μαζι με endlers κ υπηρχαν καποια μικρα (υβριδια).. τα περισσοτερα ηταν σαν κ αυτο...Δεν λεω...βγαινει ωραιο ψαρακι αλλα ειναι ΠΟΛΥ κριμα να χαθει το ειδος ετσι γιατι οι πετ σοπαδες δεν εχουν ελεος.Εγω στην θεση σου θα του τα γυριζα πισω κ θα του "ελεγα" κ μερικα φωνηεντα για το δουλεμα που σου εριξε.ΑΚους εκει..."συλλεκτικο guppy"!! ελεος.
Γραψτε στο google "Double sword tail Guppy" κ αν βρητε εστω κ 1 guppy - γραψτε μου!!! |
|
||||
|
||||
![]()
εγω παλι οσα υβριδια γκαπυ-εντλερ εχω δει ειχαν κληρονομησει απο τα εντλερς τα μεταλλικα χρωματα του σωματος τους...και ειχαν ουρα πιο μεγαλη (επιρροη απο γκαπυ). δεν ειδα ποτε υβριδιο με εντλερ που να μην εχει τα μεταλικα χρωματα εστω και σε μικροτερο βαθμο..και το συγκεκριμενο οσο μπορω να διακρινω στη φωτο δεν τα εχει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Από το website: http://www.aquaticcommunity.com/livebearer/guppy.php You can choose between numerous Guppy fish variations, differencing in the shape of the body as well as the colour of the fish. The most common colours are red, green and blue. Guppy variations include Veiltail guppy, Lacetail guppy, Lyretail guppy, Flagtail guppy, Bottom and Double swordtail guppy Κάποιος φίλος είπε ότι είναι Lyretail και κάποιοι άλλοι ότι είναι Double Swordtail. @ Panos-Alex, Το δικό μου δεν έχει μεταλλικά χρώματα, ούτε καν μαύρη στάμπα. Έχει πολύ απαλό πράσινο χρώμα στο μπροστινό του μέρος, ανοικτό πορτοκαλί στο πίσω μέρος προς την ουρά και η ψαλιδωτή του ουρά είναι πράσινη.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναζήτηση endlers | Fitsen | Ζωοτόκα | 8 | 27-11-10 12:20 |
πληροφοριες για endler?? | jim1985 | Ζωοτόκα | 0 | 05-03-10 00:21 |
45αρι με endler | jim1985 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 13 | 02-03-10 02:32 |
Endler-Guppies είναι υβρίδια ; | cpapakon | Ζωοτόκα | 19 | 28-01-10 10:01 |
endler! | drak7family | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 25-01-10 22:35 |