|
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο οτι και ναναι γερο ναναι το σκυλακι και να το χαιρεσαι. Για να θυμασαι ποιος στο εδωσε βγαλτο Χαρυ. Τωρα για ρατσα μορει να μην βγει ακριβως αλλα σε ολα υπαρχουν χαρισματα.
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο ετοίμασε το λουρί...σου'ρχομαι.
Εψαχνα να βρω φωτό για κουτάβια πιντσερ και αυτές που βρήκα δεν μου άρεσαν καθόλου ![]() Οπότε αδερφέ μου, ετοίμασε φαρδύ κολάρο, μακρύ λουρί και καλή τροφή. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησει! Να εχετε μια ευτυχισμενη ζωη
![]() Δεν ξερω αν ειναι pincher (δεν πιστευω οτι ειναι - εχω δει πολλα κουταβια) προλαυτα ειναι παρα πολυ μικρος και δεν επρεπε να φυγει απο την τοκετομαδα. Κοιτα να τον κοινωνικοποιησεις οσο το δυνατον καλυτερα για να μην εχεις αργοτερα ενα φοβικο σκυλο. Η κοινωνικοποιηση ξεκιναει ακομα και μεσα στο σπιτι (αφου δεν εχουν ολοκληρωθει τα εμβολια) με απευαισθητοποιηση με διαφρους θορυβους, αντικειμενα, γνωριμια σε σκυλια φιλων κλπ. |
|
||||
|
||||
![]()
αμα οι γονεις ειναι πιντσερ τι θα βγει το σκυλι πιτμπουλ η ροτβαιλερ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
γιαννη εσυ εχεις πιντσερ πως σου φενετε ?
|
|