|
|
|||
|
|||
![]()
οχι προσ θεου...ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟ...
κανε φιλε μου ενα βοηθητικο κυκλωμα(αν θες να σου κανω ενα σχεδιακη)και θα εισαι οκ. -------------------------------------------------------------------------------------- ενα ρελε 12v με δυο επαφες ανοιχτες εχει γυρω στα 3 με 4 ευρω θελεις και εναν μετασχηματιστη 220v/12v αυτον μπορει και να τον εχεις.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Κάποιος μοντ ας διορθώσει τον τίτλο...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
γιατι τι εχει ο τιτλος?
φιλικα παντα.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Φιλικά. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αστοχιες υλικου υπαρχουν για ολες της συσκευες και δεν νομιζω το κοστος που αναφερω παραπανω να ειναι μεγαλο. φιλικα παντα γιωργος. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- και το φλουτερ απο ebay δεν μου φενεται αξιπιστο η αστοχια υλικου μπορει να γινει εκει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φιλικα Γιωργος. |
|
||||
|
||||
![]()
1. Βρίσκω την αντλία πολύ μεγάλης ροής. Θα έβαζα μικρότερη. Στην αναπλήρωση δεν χρειάζεται να γεμίσεις το ενυδρείο σε 2 sec και δεν ξέρω πόσο χρόνο απόκρισης έχει ένα τέτοιο ρελέ για να κόψει την αντλία.
2. Πως σκεύτεσαι να συνδέσεις το φλοτέρ; Σε σειρά με την αντλία; Τα καλωδιάκια του φλοτέρ δεν θα αντέξουν τα 5W AC που τραβάει η αντλία. (Είναι για συνεχές και είναι μικρής διατομής). Πρέπει το φλοτέρ να δίνει εντολή σε ρελέ και το ρελέ να ανοιγοκλείνει την αντλία (άρα θέλεις και έξοδα για ρελέ και έξοδα για την τροφοδοσία του ρελέ). Είπαμε είσαι φοιτητής, αλλά να μείνεις και φοιτητής!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα εχει ροη μηδεν λιτρα κα δεν θα γεμισει ποτε το ενυδρειο. Κοιτα το μανομετρικο της. Στα 50 εκ εχει ροη μηδεν λ/ω Ειναι για αλλες δουλειες αυτες ![]() Εδω ειμαστε http://www.aquaristic.net/tunze-dosi...02.html?lang=1 9 βολτ και σιγα σιγα με ψιλο σωληνακι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλά, δεν ξέρω που έχει σκοπό να την τοποθετήσει, αλλά δεν κάνει (αλλά είναι πολύ αδύναμη μανομετρικά όντως). Αυτή που προτείνεις την έχω και εγώ, είναι πολύ καλή και δουλεύει με συνεχές 9-12V που σημαίνει ότι μπορεί να δουλέψει με το φλοτερ χωρίς ρελέ. (Πρέπει να συνυπολογίσει όμως και το τροφοδοτικό της στο κόστος).
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Συνηθως βαζουμε το δοχειο αναπληρωσης κατω και πισω απο το ενυδρειο. Το χειλος ενος ενυδρειου σε επιπλο συνηθως φτανει απο 1.2m ως 1.8m Που κυμαίνονται οι τιμες? Σταθεροποιημενο χρειαζεται. Κανε δεκαρικο ειναι νομιζω τωρα. 800mA - 1A ειναι υπεραρκετο νομιζω
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάω να δω Α να σου πω ποιό κάνει από εμπόριο. Λοιπόν, της Tunze είναι: INPUT AC 100-240V, 50/60Hz, 450mA & OUTPUT (που μας ενδιαφέρει) DC 11V, 1600mA
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
δεν ειναι δυσκολο θα το καταφερεις... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μια απλη ερωτηση για apple snails | sefis | Σαλιγκάρια | 5 | 01-03-10 15:29 |
ποιο ειναι ποιο θορυβωδες??? | drypes | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-04-09 21:21 |
Υπερχειληση απλη και 100% αποτελεσματικη | 3r4ndo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 05-03-09 02:47 |
μια απλη ερωτηση για τα Neolamprologus brevis | deMetrIs | Tanganyika | 2 | 11-08-06 18:48 |