|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν βάζω ένα 120λιτρο ενυδρείο στοίχημα ότι δεν είναι ροντβάιλερ, τα πατουσάκια του είναι μικρά για τέτοιο σκυλί.
Αυτό το σκυλί δεν θα ξεπεράσει τα 8-10 κιλά και είναι τουλάχιστον 50% πίντσερ. Ποιός το πάει? Μάκη μέσα??? |
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ είπα θα βάλω κολλάρο κι εσύ πας 120 λίτρο; Ανέβασε το φιλαράκι
|
|
||||
|
||||
![]()
να τον χαιρεσαι
επειδη ειναι μικρουλης για να φυγει απο την τοκετομαδα να εισαι διπλα προσεκτικος μπορεις να τον βγαζεις για λιγο βολτα αλλα αγκαλια να μαθαινει σε ηχους και εκονες και μυρωδειες αλλα να μην πατησει κατω ακομα ουτε χαδια απο αλλους προς το παρων μην το τρομαξουν οχι διπλα σε καμια λεωφορο ομως καπου ησηχα |
|
||||
|
||||
![]()
Το σκυλακι πρεπει να ειναι μεγαλος Δανος ..
![]() ![]() Και αν παρουμε απο τον ιδιοκτητη,οταν μεγαλωσει θα γινει καπως ετσι |
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια τι λογο εχω να πω ψεματα το πηρα απο σπιτι και ειδα και τους γονεις μαζι και τα αλλα κουταβακια οντως ηταν το μεγαλητερο κουταβακι αμα σκεφτητε οτι ειχε 4 κουταβια
|
||||
|
||||
![]()
στα κουταβια ακομα και στα μετεπειτα μακρηρυνχα ειναι πατημενη
μας φαινεται ετσι απο τη συσωρευση δερματος στο προσωπο στο δικο μου το τσιουαουα σαν κουταβι ειχε ιδιο ρυνχος και σιγα σιγα εδειξε μακρη η πρωτη μου αποψη ηταν rott πιο πολυ απο τα σαγονια του παρα απο ολα τα αλλα χαρακτηριστικα αλλα επιφυλασσομαι οτι και να ειναι εχεις κανει ενα ακομα φιλαρακι στη ζωη σου καλη συμβιωση και ο αριθμος κουταβιων μου λεει οτι ειναι αυτο που λεει ο Χαρης ενα rott γενναει πολυ περισσοτερα κουταβια
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
πηξαμε στους ειδικους..
Γιωργη να σου ζησει το κοκερ γιατι κοκερ σπανιελ ειναι ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|