|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει φιλε....respect!
![]() Οτι ακριβως χρειαζομουνα την καταλληλοτερη στιγμη! Ομολογω πως δεν το ηξερα και με βγαζεις απο περιττα εξοδα! Thakns! ![]() υ.γ.Μη σου πω οτι μου εσκασε ιδεα για DIY πατεντα προσθηκης μεγαλητερης αντλιας στο υπαρχων κανιστρο!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mπράβο Γιάννη, ωραία λύση και πολύ χρήσιμη σε περίπτωση ατυχήματος.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Ευχαριστώ Κώστα, εγώ γλίτωσα από την μη χρησιμοποίηση του φίλτρου μου μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό, και να σου πω τώρα είναι και ποιο γερό από πριν, το στόμιο αυτό δεν σπάει με τίποτα και είναι ποιο χοντρό και ανθεκτικό. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisaek : 01-11-10 στις 18:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Επίσης για να μην φαίνεται "άσχημο" το φίλτρο μπορείς να κόψεις το σπασμένο στόμιο , να περάσεις την σωλήνα από την τρύπα που θα δημιουργηθεί και να ξανακουμπώσεις το καπάκι.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπορει να εχεις διαροη απο την φλατζα που που ειναι αναμεσα στο κανιστο και την αντλια.... θελει προσοχη γιατι αυτη η φλαντζα εχει σχεδιαστει για μια πιεση μαζι με καποιες ανοχες |
|
|||
|
|||
![]()
Με τίποτα Γιάννη ίσα ίσα αυτή βοηθάει ώστε να μην υπάρχει διαρροή.
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο γιαννη πολυ καλο για εμας που εχουμε αυτα τα παλιοφιλτρα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
επειδή αντιμετωπίζω και εγώ αυτό το πρόβλημα..μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να δουμε τις φωτό ή να μου πεί καποιος πως γίνεται για να το φτιάξω και εγω??>.το στομιο εξαγωγής του 2217 μου ειναι σπασμένο και αυτη τη στιγμή δουλευει με σφιχτήρα και ''δακρύζει'' ..
|
|
||||
|
||||
![]()
¶νοιξε το καπάκι του μοτέρ και θα δεις εκεί μέσα το στόμιο όπως βγαίνει από την κεφαλή και θα βάλεις κατευθείαν εκεί το σωλήνα.
|
||||
|
||||
![]()
sounds like a plan.....!!!! για να δουμε τι θα δούμε...ΘΕΝΞ.!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να μπει οσο πιο πολυ ο σωληνας στο στομιο ------------------------- Αααα μπορει να μη εφαρμοζει ο υπαρχων σωληνας (αναλογα το μοντελο) Εγω σε 2211 εχω βαλει αλφαδολαστιχο εξωτερικα του στομιου, πιο χοντρο απο τον 9/12 σωληνα εξαγωγης που ειχε το φιλτρο
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 15-09-12 στις 14:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για EHEIM 2217 classic | Maverick | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 17-01-08 21:16 |
2213 - 2224 ή 2215 | niouch | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 05-10-05 20:56 |
Εheim 2213 ή 2215 για 200 λίτρα; | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 27-09-05 22:24 |
Ποιο απο τα 2 να διαλέξω? 2224 professionell ή 2213 classic | GFON | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 28-07-05 15:16 |
EHEIM classic 2213 | Emmanuela | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 24-09-03 18:16 |