|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας και χαιρομαι που σας αρεσει ο τροπος με τον οποιο στηθηκε...
Τωρα μπερδευτηκα λιγο για τα Cory. Μπορω τελικα να κρατησω τα 2 μικρα και να βρω και αλλα 1-2 ή ειναι κακη ιδεα? Παντως και 3 που ειναι τωρα, ζευγαρωνουν και γενναν( αν και τα endlers δεν αφηνουν τιποτα απο τ αυγα...). Θα το καναν ουτως ή αλλως, ακομα και αν οι συνθηκες δεν ηταν οι καλυτερες? |
|
|||
|
|||
![]()
Για το αν ταιριάζουν τα ζωοτόκα με ψάρια του Αμαζονίου έχουν γίνει συζητήσεις ουκ ολίγες...
Το πιο λογικό θα ήταν να τα χαρίσεις - ανταλλάξεις. Δεν με βρίσκεις πάντως απόλυτα ενάντιο στο να τα κρατήσεις. Αν μπορέσεις να διατηρήσεις αυτές τις συνθήκες είσαι σχετικά καλά, με συμβιβασμούς. Βέβαια "ρίχνεις" λίγο τα endlers που προτιμούν πιο αλκαλικά νερά. Αυτή είναι η γνώμη μου. |
|
||||
|
||||
![]()
εκτος των αλλων...ειναι και τα λιτρα απαγορευτικα για τα κορυ
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις δίκιο Πάνο, δεν το πρόσεξα.
Είναι λίγα τα λίτρα για κοπαδάκι. Καλύτερα να τα δώσεις. Αργότερα θα βρεθεί ένας συμφορουμίτης με τις γαριδούλες να πάρεις και θα συνεχίσει να είναι πανέμορφο και αντιεμπορικό! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα και παλι...
Ενα μικρο αν και σε συντομο χρονικο διαστημα update... Στο ενυδρειο πλεον υπαρχουν και 6 Red Cherry απο ανταλλαγη με το cory. ![]() Το θεμα ειναι οτι παροτι εχουν περασει 2-3 βδομαδες, εχω δει μονο τις 4 και ολες μου φαίνονται θηλυκές (εχουν σχηματισει σελλα). Υπαρχει περιπτωση οι τυχων αρσενικες να κρυβονται ως πιο μικροσωμες? Επισης η Βαλισνερια ειναι ακομα οπως την εβαλα. Ουτε μεγαλωνει, ουτε τιποτα... Μηπως ειναι κανενα ειδος nana ή απλα αργει? Ευχαριστω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όσον αφορά τις γαρίδες, είναι λίγο νέος ο βυθός σου. Θα ήταν καλύτερα αν τις έβαζες μετά από ένα μήνα.. Μακάρι απλώς να κρύβονται. Για την βαλισνέρια θα σου πουν οι πιο έμπειροι "περιβολάρηδες"!
![]() Ένα μεγάλο μπράβο από μένα πάντως, μου αρέσει πολύ το ενυδρειάκι! |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα ειδα και μια αρσενικη γαριδουλα οποτε φανταζομαι ο χρονος θα δειξει...
Για "γρασιδακι" να το παλεψω ή θα ειναι δυσκολο να πιασει χωρις CO2? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για κοινωνικο ενυδρειο | Μαρια-Νικος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 19-03-10 01:59 |
το κοινωνικο μου.. | Πάνος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 135 | 06-11-09 21:29 |
Oasis...Κοινωνικο ενυδρειο! | Dimis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 14 | 06-03-09 13:29 |
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΒΕΤΤΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ.... | Markos | Bettas | 2 | 03-11-04 22:04 |
Βοηθεια για κοινωνικο ενυδρειο | gordons | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 21-09-03 22:38 |