|
|
||||
|
||||
![]()
...λοιπον ο μονομαχος σημερα ταιστηκε με αρακα ...μπορω να πω οτι τσιμπησε κανονικα ....αλλα ετσι οπως ειχα αποφλιωσει και λιωσει τον αρακα σε πουρε οταν του τον εριξα ...εχει διασκορπιστει μεσα στο ενυδρειο ...να βαλω σκουπα βυθου για να το καθαρισω? ..θα εχω αυξηση σε αμωνια?
------------------------- Το χωριο μου εχει προβλημα ..εκει η Λαρκο εχει μολυνει τον υδροφορο οριζοντα με το σιδηρονικελιο και το νερο δεν ειναι ποσιμο ..δεν κανει ουτε για αρδευση
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Krisos : 01-11-10 στις 14:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ταιζε λιγο λιγο, κρατα την τροφη στο χερι σου στην επιφανεια και λιγο πανω απο το νερο, να ερχεται μονος του να την παιρνει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
..Σπυρο δοκιμασα να το κανω οπως λες αλλα δεν φενεται να του πολυ αραισει τσιμπαει αλλα μερικα πεφτουν στο νερο ...δουλεια απο εκει και περα κανουν τα σαλιγκαρια και οι γαριδες ...οστοσο υπαρχουν υπολοιματα ..σημερα θα κανω μετρισεις για να δω αν τα υπολοιματα εχουν αυξησει αμωνια κλπ ..αν δω αμωνια θα κανω καμια μικρο αλλαγη στο νερο και θα τον ξανα ταισω αρακα ..να σου πω την αληθεια εχω ψιλοαπογοητευτει ...ο συγκεκριμενος ψαρης τον εχω συμπαθησει πολυ
|
||||
|
||||
![]()
Υπομονη και κουραγιο
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια δοκιμασα σημερα να τον ταισω με αρακα ...αλλα ο κυριος δεν δοκιμασε καθολου ..δεν ξερω αν εφαγε νωριτερα απο τα χθεσινα υπολοιματα αλλα αυτον που του εβρασα ουτε που τον πλησιαζει ....η αμωνια που κοιταξα ειναι μηδενικη ..ριχτε καμια ιδεα ..να του ξανα βρασω αρακα και να τον ταισω η αυτος που εχω μεσα ειναι οκ? ...μηπως να βαλω καμια αλλη τροφη? (αλλο λαχανικο)
|
||||
|
||||
![]()
Τιποτα, αναμονη.
|
||||
|
||||
![]()
okeik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- ..3η μερα που του δινω αρακα και το πριξιμο δεν εχει υποχωρισει ...δεν πλησιαζει καθολου τον αρακα υποθετω δεν εφαγε και χθες ....λεω να παρω την προτοβουλια να τον ταισω κανονικη τροφη τι λετε?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Krisos : 03-11-10 στις 14:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φουσκωμένη κοιλια | kospets | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 08-08-10 12:25 |
Μονομαχος με πρηξιμο στην κοιλια | imichal | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 23-02-09 10:15 |
ΧΗΡΑ{φουσκωμενη κοιλια} | apolonistis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 04-02-09 20:59 |
πριξιμο πισω απο τα βραγχεια | naupaktos84 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 03-08-07 11:18 |
Μονομαχος με πρησμενη κοιλια | dpan | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 03-12-03 00:58 |