|
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω σε ολα οσα σου λεει ο κωστας...
απλα το χαλικι μου το εκανα σχεδον 50%φλουριτ 50% μαυρη χαλαζιακη και τα ανακατεψα δειχνει κατα την βαζ δικη μου αισθητικη πιο ομορφο |
|
||||
|
||||
![]()
εχω κολλησει στην αγορα του ενυδρειου.τα 80cm μηκος ερχεται οριακα στο χωρο που εχω και το φοβαμαι μηπως δεν χωρεσει.δεν βρισκω πουθενα μηκος 70-75.το αμεσως επομενο ειναι στα 60cm.τα λιτρα που θελω ειναι περιπου 100
στο water inn βλεπω εχει ενα ενυδρειο με διαστασεις 62-39-50 αλλα μοιαζει με κυβο και δεν μου πολυαρεσει. τι προτεινετε? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ο χωρος σου εναι 80+κατι εκατοστα τοτε εισαι οκ,αν οχι προφανως και δεν χωραει.Τον κυβο δεν θα στον προτεινα θα σε περιορισει και στα ψαρια που θα βαλεις και στο aquascape αν το ενυδρειο παει για φυτεμενο...
|
|
||||
|
||||
![]()
το αστειο ειναι οτι ειναι 80 ακριβως.αντε ενα δυο χιλιοστα παραπανω.τεσπα μην σας απασχολω με βλακειες.θα δω τι θα κανω
|
|
||||
|
||||
![]()
εν τελει επειδη δεν εφτανε ο χωρος προμηθευτηκα ενα ενυδρειο 62*39*50.5
δηλαδη περιπου τα 120λιτρα κανοντας τη διαιρεση.καταλαβαινετε οτι η χαρα ειναι μεγαλη αλλα ακομα μεγαλυτερη η ανυπομονησια να ξεκινησω. θελω να ρωτησω.βλεπω εχει δυο λαμπες τ8 απο 15w η καθε μια. 1)χρειαζεται να βαλω κατι καλυτερο 2)θα πρεπει να αναβουν και οι δυο λαμπες 3)ποσες ωρες την ημερα πρεπει να ειναι αναμμενες ρωταω προκαταβολικα,ακομα ουτε νερο δεν εχω βαλει ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
¶ντε καλογέμιστο.
![]() Στα 100 καθαρά λίτρα, θέλεις τουλάχιστον άλλη μία 15άρα λάμπα κι ακόμη καλύτερα άλλες 2 για να μπορείς να βάζεις σχεδόν όποιο φυτό σου αρέσει. Καλό θα ήταν δηλαδή να φτάσεις σε φωτισμό τουλάχιστον 0,50 watt/λίτρο. Φυσικά θα πρέπει να ανάβουν και οι 2 λάμπες, για 8-10 ώρες την ημέρα. |
|
||||
|
||||
![]()
οκ,δηλαδη να υποθεσω οτι για να αυξησω το φως θα πρεπει να κανω μια κατασκευη μονος μου.?η μπορω να βαλω αλλου ειδους λαμπες..?
επισης το φως της λαμπας ειναι λευκο..μπορω να το αλλαξω στο μελλον με κατι που μου αρεσει?πχ moonlight η κατι αλλο...? λεω μεχρι να γινει ο κυκλος του αζωτου να βαλω καποια φυτα και πριν μπουν τα ψαρια να συμπληρωσω ωστε να γινει πολυ φυτεμενο..υπαρχει καποιο προβλημα στο ποτε θα μπουν τα φυτα..? ευχαριστω και σορυ αν γινομαι κουραστικος |
![]() |
Tags |
νεο ενυδρειο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποριες ενος αρχαριου | Foveras | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 22-12-09 20:04 |
Αποριες αρχαριου... | harmiller | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 21-10-09 00:16 |
Αρχαριος αποριες!!! | tonisgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 16-01-09 19:10 |
Γενικες αποριες αρχαριου!!! | skullman2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 05-11-08 01:37 |
Aποριες Αρχαριου | infer0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 17-08-06 16:36 |