|
|
||||
|
||||
![]()
εννοεις οτι μπορει οταν ανακατευτουν να ειναι ασχημο αισθητικα?γενικα το seachem flurite ενδυκνειται για υποστρωμα για δυσκολα φυτα..?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, αυτό εννοώ. Είναι από τα καλύτερα αν το βάλεις μόνο του και αρκετά καλό αν το αναμίξεις με απλό χαλίκι.
Και από τα λίγα που μπαίνει και μόνο του και δεν είναι απαραίτητο να μπει από επάνω του μια στρώση χαλικιού. |
|
||||
|
||||
![]()
δεν το βαζω εξ ολοκληρου μονο και μονο επειδη σκεφτομαι οτι καποια στιγμη θα μπουν cory και υπαρχει κινδυνος να τραυματιστουν.
Κατι τελευταιο πριν παω για τις αγορες. Τα φυτα απο την αρχη η στην τελευταια αλλαγη νερου που θα μπουν τα ψαρια.? Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια |
|
|||
|
|||
![]()
Τα φυτά μπορείς να τα βάλεις κι από την αρχή, όπως σε βολεύει εσένα.
|
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω σε ολα οσα σου λεει ο κωστας...
απλα το χαλικι μου το εκανα σχεδον 50%φλουριτ 50% μαυρη χαλαζιακη και τα ανακατεψα δειχνει κατα την βαζ δικη μου αισθητικη πιο ομορφο |
|
||||
|
||||
![]()
εχω κολλησει στην αγορα του ενυδρειου.τα 80cm μηκος ερχεται οριακα στο χωρο που εχω και το φοβαμαι μηπως δεν χωρεσει.δεν βρισκω πουθενα μηκος 70-75.το αμεσως επομενο ειναι στα 60cm.τα λιτρα που θελω ειναι περιπου 100
στο water inn βλεπω εχει ενα ενυδρειο με διαστασεις 62-39-50 αλλα μοιαζει με κυβο και δεν μου πολυαρεσει. τι προτεινετε? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ο χωρος σου εναι 80+κατι εκατοστα τοτε εισαι οκ,αν οχι προφανως και δεν χωραει.Τον κυβο δεν θα στον προτεινα θα σε περιορισει και στα ψαρια που θα βαλεις και στο aquascape αν το ενυδρειο παει για φυτεμενο...
|
![]() |
Tags |
νεο ενυδρειο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποριες ενος αρχαριου | Foveras | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 22-12-09 20:04 |
Αποριες αρχαριου... | harmiller | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 21-10-09 00:16 |
Αρχαριος αποριες!!! | tonisgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 16-01-09 19:10 |
Γενικες αποριες αρχαριου!!! | skullman2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 05-11-08 01:37 |
Aποριες Αρχαριου | infer0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 17-08-06 16:36 |