|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το κερατόφυλλο για να αναπτυχτεί θέλει πολλά νιτρικά Νο3, πιστεύω στην περίπτωσή σου το ενυδρείο δεν έχει στρώσει ακόμη και δεν έχει καθόλου νιτρικά γι' αυτό και σου χάλασε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη απαντησε ο Leofis οτι εχει ΝΟ3=30, νομιζω ειναι φιλος του Stoukos.
|
||||
|
||||
![]()
όντως το κερατόφυλλο απορροφάει σαν τρελό όλα τα θρεπτικά στοιχεία, εγώ έχω ένα 60άρι με λίγα φυτά. οι anubies τις έχετε δεί πως ξετυλιγουν τα καινούρια τους φύλλα!! από τότε που έβαλα κερατόφυλλο το ξετύλιγμα αυτό διαρκεί περισσότερο χρονικά και τα φυλλα τους δεν είναι και πολύ ορεξάτα!
λές και όλη την ενεργεια την τραβάει το κερατόφυλο (εκτός και αν έχω κάτι άλλο). και η moss νομίζω ότι σταμάτησε να αναπτύσεται! ΝΟ3<10 και για αυτό το αραίωσα αρκετά!! |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά δεν είναι κερατόφυλλο (Ceratophyllum demersum) αυτό στις φωτογραφίες (ότι έχει μείνει δηλαδή) πρέπει να είναι κάποιο είδος Limnophila-Cabomba κάτι τέτοιο.
Στην κατάσταση που είναι δεν μπορώ να το ξεχωρίσω με τα 35 κιλά άλγη που έχει πάνω του. |
|
||||
|
||||
![]()
Βγαλε το το φυτο να γλυτωσεις και απο την αλγη !!!
Επισης ειναι 30 λιτρα , αν το μπολι το πηρες απο στρωμενο ενυδρειο , ξανα παρε και βαλε και 1 ψαρακι (προσεξε τι ψαρι θα βαλεις ! ) μεσα αφου το μπολι-βακτηρια θελει τροφη απο αμμωνια ή ριχνε λιγα φλεηκς .. Και μενα δεν μου κανει για κερατοφυλλο αλλα ...βασικα το κερατοφυλλο εχει πιο σκληρα φυλλα σε σχεση με την καπομπα !
|
||||
|
||||
![]()
οι ακρες του παντως κερατοφυλλο μου μαρτυρουν
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κερατοφυλλο | olga | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 02-03-10 11:49 |
Προβλημα με κερατοφυλλο | ANEMOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 12-04-09 20:04 |
Κερατοφυλλο | βαγγελης καραγιαννη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 24-02-08 18:40 |
Κερατοφυλλο? | mpourmpoulithras | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 27-01-08 19:06 |
κερατοφυλλο | naupaktos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 28-10-07 00:46 |