|
|
|||
|
|||
![]()
δεν δειχνουν ιδιαιτερα βρωμικοι
εχω δοκιμασει τα παντα,καθαρισμα φιλτρου,φτερωτη κτλ μηπως να δοκιμασω να βγαλω λιγο βιο υλικο? εχω και ανθρακα στο πρωτο σκαφακι |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τον ανθρακα τον εχω μονο για τη διαυγεια του νερου.
επειδη δεν ξερω τι αλλο να κανω θα προχωρησω σε καθαρισμο των σωληνων. υπαρχει καποιος τροπος να γινει σωστα και να λειτουργησει το φιλτρο αργοτερα διχως προβληματα? |
|
|||
|
|||
![]()
Καθαρισε καλα τους σωληνες ,το θαλαμο του impeler(και το ιδιο) και τσεκαρε τη σειρα που εχεις βαλει τα υλικα του φιλτρου...
Προσφατα φιλαρακι μου σε prof III (2073) αλλαξε τη σειρα στα υλικα και το φιλτρο εβγαζε θορυβο και ειχε πεσμενη ροη(εβγαζε και αερα ταυτοχρονα) ![]() Κοιτα το βιβλιο οδηγιων
|
|||
|
|||
![]()
υπαρχει καποιος τροπος για καθαρισμο σωληνων χωρις προβληματα?
με το φιλτρο εχω εξαντλησει τα παντα μονο οι σωληνες μενουν |
|
|||
|
|||
![]()
Κανε ενα "σχοινοκαθαριστηρα" ή αγορασε καποια στιγμη αυτο .
Τι προβληματα μπορουν να δημιουργηθουν?Βγαζεις το ρευμα,κλεινεις τα βανακια,ξεκουμπωνεις την κεφαλη,ξεκρεμας τους σωληνες τους καθαριζεις με το παραπανω και κανεις την αντιστροφη διαδικασια... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
επειδη δεν το εχω ξανακανει το ερωτημα μου ειναι πως θα καταφερω μετα το καθαρισμα να θεσω σε λειτουργια το φιλτρο αφου οι σωληνες θα ειναι αδειοι.
εδω χρειαζομαι τη βοηθεια απο τους εμπειροτερους! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΡΙΟΣ | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 15-08-07 23:07 |
ΧΑΜΗΛΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ | steady | Malawi | 18 | 15-02-07 22:44 |
Πολυ Χαλικι??? | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 07-10-05 20:45 |
ΧΑΜΗΛΗ ΡΟΗ ΦΙΛΤΡΟΥ 2213 ΕΗΕΙΜ | gbekiar | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 18-01-03 15:40 |