|
|
||||
|
||||
![]()
Ο βραχος να μην παταει στο τζαμι! Η βαση ναι ο βραχος οχι. Ασε που για βαση θα βαλει νεκρο βραχο ΠΑΝΩ απο την αμμο και θα τον ζουμπιξει (με τροπο) μεχρι να ακουμπισει ενα μερος του στο τζαμι δημιουργοντας ετσι μια φωλια στην αμμο. Ετσι δεν εχει προβλημα.
|
||||
|
||||
![]()
πολυ σωστα ετσι λεω να το κανω νεκρο βραχο στον πατο για βαση αλλα θελω να κανω μια ερωτηση σε περιπτωαη που θελω να σπασω το νεκρο για να ταιριαξει για βαση πως το κανω αυτο?
|
||||
|
||||
![]()
επανερχομαι με νεα ερωτηση αφου εχω ξεκινησει να γεμιζω το ενυδρειο σιγα σιγα με νερο!!!!!!! και σκεφτομαι εαν μπορω να βαλω τριμενο κοραλι με λεπτοκοκο αραγωνιτη?
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα να βάλεις σκέτο λεπτόκοκκο αραγωνίτη και όχι τριμμένο κοράλλι γιατί εάν τα μπερδέψεις θα έχεις σαν αποτέλεσμα να κάτσει κάτω ο αραγωνίτης και από πάνω το κοράλλι με ότι αυτό συνεπάγετε.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εξαρτάται την διατομή που θα το τρίψεις και αν θες να ανακατευτούνε. Με τι θα το σπάσεις το κοράλι;
|
||||
|
||||
![]()
ειναι ηδη σπασμενο και δεν ειναι λεπτο!!!σε σχεση με τον αραγωνιτη οποτε οπως ειπε και η betty θα πεσει κατω !!!θα μπορουσα να σπασω κι αλλο το κοραλι και να τα βαλω μαζι ή ειναι καλυτερα να βαλω κι αλλο αραγωνιτη?
|
||||
|
||||
![]()
Είναι καθαρά θέμα αισθητικής, ότι σου αρέσει.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
ΞΕΚΙΝΗΜΑ | nik0s7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 04-12-07 17:52 |
Νεο Ξεκινημα | Isidoros | Δίσκοι | 18 | 27-09-07 23:09 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |