|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σαλιγκαρια εχεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το υπόστρωμα το έχω πολύ καιρό, πάνω απο 2 χρόνια...
Σαλιγκάρια έχω, ναι, 2 ειδών που δε τα θυμάμαι τώρα, τα μεν είναι πιο κλασικά που τρώνε και φυτά και τα άλλα είναι κάτι πιο μακρόστενα, που δε τρώνε φυτά (απ'όλα έχει ο μπαξές). |
|
||||
|
||||
![]()
αν ειχες apple snail θα υπεθετα οτι εκαναν αυγα αλλα χαλαγαν και επεφταν στο ενυδρειο!!! στο χωρο βρισκεται καποιο φυτο? το καπακι εχει ανοιγματα απο οπου μπορουν να περασουν εντομα σποροι κλπ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι platy, δε βρίσκεται τίποτα τριγύρω και είναι κλειστό το ενυδρείο απο πάνω. Τώρα που ξανακοιτούσα στο ενυδρείο, είδα άλλο ένα μπαλάκι το ίδιο. Το άλλο που είχα βρεί και το έσπασα ήταν πριν 3-4 μέρες. Δηλαδή, μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν 3-4 μαζί, τις ίδιες μέρες. Επίσης, για να καταλάβετε το μέγεθός τους αν δε μπορείτε απο τη φωτό, μοιάζει με χαλίκι 2 χιλιοστών περίπου.
|
|
||||
|
||||
![]()
μονο μια καλη φωτο με μακρο θα μας βοηθαγε !! αλλα και παλι μου κανει εντυπωση δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο
|
|
||||
|
||||
![]()
Τέτοια ώρα τέτοια λόγια...
![]() Τι να πώ κι εγώ, ας το αφήσω έτσι και βλέπουμε... Να το βάλω σε μιά γεννήστρα να δω τι θα απογίνει άραγε? Φοβάμαι μη πάει και είναι τίποτα καλό και το καταστρέψω αγγίζοντάς το αν ακι είναι σκληρό απ'έξω, το θυμάμαι απο προχθές που έσπασα το άλλο. |
|
||||
|
||||
![]()
Λίπασμα είναι. Το είχε στην άμμο που μου είχε δώσει παλίοτερα κάποιος φίλος και δεν το ήξερα. Τον ρώτησα και μου είπε πως ήταν λίπασμα. Αν έχεις υπόστρωμα τότε αυτό είναι!
|
|
|||
|
|||
![]()
Οταν το εσπασες τι εβγαλε? Μου θυμιζει πολυ προωρη γεννα ζωοτοκων (συμβαινει πιο συχνα σε mollies αλλά και στα υπολοιπα).
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ασπρη σκονη ειπε οτι εβγαλε.Το αναφερει στο πρωτο ποστ.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κίτρινο χρώμα το νερό?? help! | Μίμης | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 25-05-09 15:16 |
Αυτό ειναι μπουκωμα? | imichal | Malawi | 25 | 17-09-08 06:57 |
Τι σαλιγκαρι ειναι αυτό? | manousos | Σαλιγκάρια | 1 | 13-09-08 20:31 |
Τι ειναι αυτό ρε παιδιά??????? | manolis_giouvanakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 14-02-08 03:27 |
Tι ειναι αυτό...? | johnsin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 10-09-07 13:19 |