|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χαμηλο ψωτισμο - αφαιρεση ανθρακα - σταματημα skimmer - και θεραπια με Μyxazin της WaterLife. Τα ψαρια ειναι πολυ καλητερα , το Ιch εχει φυγει απο ολα , εκτος του Blue Tang (καλα ![]() ![]() Στον αστερια δεν ειναι τοσο τραγικο μου πανε, αν ηταν ανεμωνη τοτε ..... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
προσωπικα δεν εχω διαβασει καπου οτι με το θανατο και την αφαιρεση μιας νεκρης ανεμωνης κινδυνεψαν ζωντανα απο κατι τοξικο. ενυδρεια ναι εχουν ξεκληριστει γιατι ανεμωνες εγιναν κομματια στους κυκλοφορητες και η αμμωνια εκτιναχθηκε.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν ηταν κατι τοξικο δε θα την ειχαν βγαλει καθαρη τα ψαρια με μια αλλαγη...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το θεμα ειναι να βαζουμε οργανισμους συμβατους και να εχουμε ολα τα υπολοιπα σωστα,(νερο-συνθηκες κ.α.) , τακτικους ελενχους και ολα θα πηγενουν μια χαρα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα σου δώσει χρόνο να το καταλάβεις, θα ανοίγει όλο και λιγότερο, θα μαζεύει όλο και περισσότερο, θα ατονίσουν τα χρώματα, θα αρχίσει να μην πιάνει καλά και να κουνιέται ή θα ξεκολήσει. Θα το καταλάβεις. Το πιο επικύνδυνο είναι να πάει σε κανά κυκλοφορητή, μην την πάρει η προπέλλα (οι περισσότεροι έχουν δυχτάκι και ακόμα και αυτό είναι λίγο δύσκολο, αλλά δεν παύει να είναι μια παράμετρος).
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
αχινος δε μου εχει πεθανει και αγγουρι ποτε δεν ειχα...ομως σε φιλο που πεθανε η ανεμωνη του ξερνωντας τα σωθικα της δεν εβγαλε κατι στο νερο...
στο μεσογειακο επισης πεθανε μια απο τις κοκκινες ανεμωνες μου γιατι μαλλον καταλαθος την ειχα τραυματισει...την ειδα μισολιωμενη την αλλη μερα χωρις να εχει βγαλει κατι στο νερο. το ιδιο και με μεσογειακο αστερια..αυτος που μου τον εφερε τον ειχε φερει σε επαφη με τον αερα και μαλλον γιαυτο πεθανε το ιδιο βραδυ. τον βρηκα σε κακο χαλι την αλλη μερα..... σαφως και οι αλλαγες κανουν καλο... αν δουμε το νερο ετσι οπως το λετε ασπρο σαν γαλα...αλλα πραγματικα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ολα οταν πεθαινουν βγαζουν τοξινες...
|
||||
|
||||
![]()
ενδιαφέρον το μόνο που μωρό να σκεφτώ είναι πως η σε μένα η σε σένα έγινε κάτι άλλο..αλλά τι δεν ξέρω.. Εμένα όσες φορές μου έχει συμβεί (τώρα θυμάμαι 3) από μια κάθε φορά για αχινό ανεμώνη αγγούρι το νερό έγινε γάλα άσπρο και έσωσα την μια από τις 3 μόνο τα νταμσελ. ήταν όλα στον αφρό...τα κοραλλια κομπλέ!
|
|
||||
|
||||
![]()
παιζει bacterial bloom στο θαλασσινο?? πραγματικα αναρωτιεμαι...
θα μπορουσαν ετσι να χαθουν τα ψαρια απο ασφυξια...αλλα δε ξερω αν γινεται.. ![]() μηπως εχει σημασια ο τροπος που θα πεθανει ενας οργανισμος?? μηπως εκκρινουν τοξινες καποιες μονο απο τις ανεμωνες? ή καποιοι μονο απο τους αστεριες?? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι φυσικά. το έχω ακούσει για ανεμώνες αυτό.τώρα τα υπόλοιπα δεν ξέρω...θα διαβάσω και θα το ψάξω...κάτι θα βρω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αστεριας απο θαλασσα! | jgelsis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 05-08-12 11:24 |
Αστεριας με 6 ποδια | 3r4ndo | Μεσογειακό | 28 | 28-03-09 18:11 |
ΑΣΤΕΡΙΑΣ | SPACE | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 27-12-08 22:58 |
ΝΕΟΣ ΑΣΤΕΡΙΑΣ | NAVY | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-01-08 06:15 |
γιατι ο αστεριας???? | Vasilis | Αχινοί και λοιπά | 4 | 24-12-04 16:22 |