|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ανοιγει το λινκ .... εχω ενα δυο μαγαζια που θα σου πουλαγαν τα παντα απο wave και το 1ο στο μυαλο μου ειναι διπλα στα macdonalds !
Η φωτογραφια δεν φαινεται .... βασικα ειναι λαθος να κατεβαζεις το ΡΗ ασχετα αν στρωνει το ενυδρειο με μπαφερ...ειναι χημεια απλα . Και δευτερον γνωμη μου , οπως και εκανα και γω , πρωτα μαζεψα οτι ψαρια ηθελα και μετα αρχισα να κατεβαζω το ΡΗ μου . Γιατι κανενα πετ σοπ δεν θα εχει τις τιμες που χρειαζονται τα ψαρια !!! Αν θες σου δινω το νερο που χρειαζεσαι , αλλα πρεπει να κανεις κουμαντο για μια μικρη ή μεγαλη Α.Ο ωστε να ξεμπερδεψεις μια και καλη και να εχεις τις επιλογες σου ανοικτες !!! ---------------------------------------------------------- @Αquablue θα καταστρεψουμε το ποστ στα τελευταια !!! Λοιπον το "...τα βακτηρια εμφανιζονται " ειναι που με παραξενευει!!! Πως εμφανιζονται ετσι απλα !!! και εγεννετο "βακτηριακι" !! Τεσπα....γνωμη σας , εγω εβλεπα τις μετρησεις μου και ο κυκλος προχωρουσε κανονικα ! Τι να πω ... αμα δεν κανουν δουλεια γιατι τα πουλανε , να παω κα γω να εμφιαλωσω νερο και να το πουλαω για βακτηρια αμα ειναι ετσι !!! Παρακαλω μην προχωρησει το θεμα ,εκτος και αν θεωρειτε χρησιμο , να μεταφερθουν καποια ποστ ή να γινει εκ νεου ενα καινουργιο θεμα ωστε να μην χαλασει το ποστ του φιλου μας !
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν λες οτι ο κυκλος προχωρουσε κανονικα τι θες να πεις θυμασε καθολου μετρησεις??
τα βακτηριδια για να ζησουν θελουν κυκλοφορια νερου, τροφη μεσα στο μπουκαλακι πως θα γινει κατι τετοιο |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θυμαμαι ακριβως να σου πω , αλλα θα δω το βραδυ παλια εγραφα τις μετρησεις επειτηδες !!! Ανοιγω νεο θεμα ...για να το συζητησουμε αυτο !!! Εκτος και αν υπαρχει παλιοτερο !
|
||||
|
||||
![]()
κανε εσυ ενα νεο θεμα να μην χαλαμε αυτο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτο το παραδειγμα μπορει να σου δωσει να καταλαβεις οτι τα βακτηρια ειναι παντου. μεσα μας..εξω μας...στο νερο..στο φαγητο...σε καθε επιφανεια. μονο οι αποστειρωμενες επιφανειες εχουν ανενεργα βακτηρια. οποτε στο ενυδρειο υπαρχουν τα βακτηρια ηδη...απλα δεν εχουν διαθεσιμη τροφη και μενουν σε ελαχιστους πληθυσμους. μολις ομως βρουν φαγητο (αμμωνια τα συγκεκριμενα) ροη νερου (αρα οξυγονο) αρχιζει ο πολλαπλασιασμος τους ωστε να εχουμε μια αποικια ικανη να υποστηριξη το βιοφορτιο μας. οταν λεμε στρωσιμο δεν εννοουμε την εμφανιση των βακτηριων αλλα τον πολλαπλασιασμο τους σε επαρκη αριθμο. ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία σχετικά με την γέννηση γκάπυ! | Λένα | Ζωοτόκα | 2 | 31-08-10 13:04 |
Απορία σχετικά με υγρασία απο ενυδρείο | stdev | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 37 | 29-04-10 09:43 |
Απορία σχετικά με την τροφή... | theok1200s | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 24-03-10 01:07 |
Aπορία για στήσιμο tanganyika! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 03-01-10 19:50 |
Απορία για στήσιμο ενυδρείου | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 22-11-09 00:29 |