|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
...ξεχασα να αναφαιρω εχω και υποστρωμα ...εχω μπει στην σελιδα διαβαζω οτι το γενικο λιπασμα που χρησιμοποιω εχει σιδηρο ..τι να φταει ?
|
||||
|
||||
![]()
Φεεετααααααα
εγω θα εβαζα το Co2 αφου το εχεις.... θα εβγαζα και θα καθαριζα τα φυτα που εχουν πολυ αλγη... θα εκανα αλλαγη νερου καθε 7 μερες.... θα εδινα λιγο χρονο να δω πως παει οχι πολλες αλλαγες μαζι μην ερθουν αλλα χειροτερα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν θα βοηθησει εχω πολλα φυτακια μεσα ..υποπτευομαι πως το προβλημα ξεκινα στο οτι η ανουμπιες ειναι αμεσα εκτεθημενες στο φως της λαμπας ..οσο υπηρχαν τα φυτα επιφανειας τα πργματα εηταν οκ
|
||||
|
||||
![]()
Συστήνετε να κλαδεύεται κάθε μήνα για να βγαίνουν καινούργια φύλλα, είναι επιρρεπή στις greenspot και ΒΒΑ, σε περίπτωση που καλυφτούν τα φύλλα με άλγη να τα κλαδέψετε και φυσικα να μπει σε σκιερο μερος
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ορθος ο kingrim!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλα θα ηταν να εβαζες καμια φωτο.Ειναι σιγουρα τριχωειδης?
Δες εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38816
|
||||
|
||||
![]()
Δοκιμασα να βγαλω φωτογραφιες αλλα δεν μπορουσα με την ψηφιακη μου να σας διξω τι ακριβως συμβαινει ...ετσι τραβηξα αυτο το βιντεακι ..βγαλτε τα συμπερασματα σας και πειτε μου
![]() http://s858.photobucket.com/albums/a...t=PA290402.mp4
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως κατάλαβα είντα συμβαίνει...
Βάζετε σίδηρο απότομα, δεν έχετε co2, δεν υπάρχει αργή προσαρμογή, η άλγη ''τρώει'' όλο το σίδηρο και δεν μένει καθόλου για την προβληματική ανούμπια. Οπότε η άλγη παίρνει ούλο το σίδηρο και η ανούμπια έχει έλλειψη. Θα πρέπει να βάλετε co2 για να τη σκοτώσετε.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τριχοειδης αλγη σε γλαστολιμνη με φυτα | japetus | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 23-07-10 13:07 |
τριχοειδης αλγη | ΓΙΑΝΝΗ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 14-01-10 15:49 |
πρασινη τριχοειδης | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 14-05-08 21:07 |
Eπιμενει η καφε τριχοειδης αλγη! | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 29-04-07 20:36 |
Τριχοειδης αλγη-Πρασινο χνουδι | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 18-04-07 15:01 |