|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ενδιαφερουσα η προταση σου Πανο...αρχοντες θα ειναι μεχρι να βρω μερος να τα βαλω γιατι πραγματικα τα θελω αυτα τα ψαρουλια και που ξερεις,μπορει να προλαβουν να σου αφησουν και μωρα πριν τα παρω πισω..ειναι ενα αρσενικο και δυο θυληκα,αν σταματησει ο αρσενικος να πουλαει μουρη στους αλλους μπορει να κοιταξει και την δικια του την ''δουλεια''
![]() Θα τα πουμε αναλυτικοτερα απο κοντα την Κυριακη. Bokostaς,φοβαμαι πως αν σου δωσω τα φουρκατακια μου θα παρω πισω ξιφοφορους ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για οποιον ενδιαφερεται για συγκατοικους των pseudomugil,το waterinn εφερε Τelmathrina (Marosatherina) Ladigesi,πολυ καλη επιλογη για 70 λιτρα +...
|
||||
|
||||
![]()
Την Κυριακη που μας περασε εφερε ο Λεωνιδας την φωτογραφικη του,αν και κανονικα ηθελε βιντεο,μια μικρη γευση εστω απο τα αρσενικα gertrudae την ωρα που εβγαλαν μαχαιρια..
![]() και μια με τον κακο της υποθεσης που πλησιαζει απειλητικα... |
|
|||
|
|||
![]()
Απίθανα Όλγα κι εμένα μ' έχουν τρελλάνει τα ουρανιοτοξοψαρούδια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι μόλις ερωτεύτηκα είναι εκπληκτικά να τα χαίρεσαι αλήθεια σε τι τιμές κυμαίνονται ?
|
|
||||
|
||||
![]()
2.50 euro εκαστο...
|
||||
|
||||
![]()
Όλγα πως πάνε τα ψαράκια σου ? Πέτυχες τελικά καμια αναπαραγωγή ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαυρα ματια | jimfytakis | Ζωοτόκα | 15 | 06-06-10 13:06 |
Mπλε αλγη | kospets | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 05-08-09 22:45 |
πρηξιμο στα ματια | Mary-z | Malawi | 0 | 26-02-09 23:12 |
Δεν πιστευω στα ματια μου....!!!!!!!!!!!!! | _jimmakos_ | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 5 | 25-11-04 02:05 |