|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
βρηκα και κατι πρασινα σκουλίκια μεσα στο βράχο μου
τι να τα κάνω? νομιζω ακουμπησα το ενα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρά είναι. αν έχεις κιόλας κανένα μεγάλο ψάρι πολλές από αυυτές θα γίνουν πρώτης τάξεως μεζές....πράσινο σκουλήκι? δεν έχω ξανά δει.μήπως είναι το κλασικό κόκκινο με πράσινες ραβδώσεις?γενικά να φοβάσαι μόνο πολυχαιτους μαλιάρα σκουληκάκια
|
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια τα καβουρακια να μην τα κρατησω? χαριτωμενα ειναι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ρε κόλλημα με τα καβουράκια . Γιατί να μην τα κρατήσεις? δε μπορώ να καταλάβω?τι να φάνε?τι να πειράξουν? Άμα μεγαλώσουν πολύ και στη σπάνε στείλ τα ...
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ αυτο θα κανω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν δεις οτι εμφανιζονται κομμενες ουρες στα ψαρια σου....στειλτα...
εγω τα εβγαλα για να μη τα εχω αγχος πως θα συμπεριφερθουν στα ψαρακια αν μεγαλωσουν.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις μεχρι τωρα
υπάρχει κανενας ευκολος τροπος να ξεκολήσω anemwnia viridis απο το βραχο της? ------------------------- καλά αν μεγαλώσουν φανταζομαι θα μπορεσω να τα βγαλω προς το παρόν τους κέφαλους πυ εχω μεσα ειναι για να βρίσκουν οι ανεμώνες μου φρεσκο και υγειινό φαγητό ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη karxarini : 28-10-10 στις 19:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
προσπάθησε να ρίξεις πάνω σε ανεμώνη pellets να δεις πως κλείνει και το τρώει..είναι ωραίο θέαμα. επίσεις γουστάρω τα ξεψαρωμένα καρουράκια που στέκονται στα πίσω πόδια και πaiρνούν θέση μάχης όταν πέφτει το φαγητό |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαρίδες (red nose) | Kwstas_3 | Γαρίδες του γένους Caridina | 18 | 15-04-10 15:10 |
Γαρίδες | Μίμης | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 24-05-09 19:29 |
Ειναι αληθεια η ειναι αλλη μια παραπλανιση? | fotis_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-12-08 08:26 |
οι γαρίδες μου | paxh2o | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 09-05-07 12:51 |
Γαρίδες-ICK | namesis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 08-03-06 01:07 |