|
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα παρατήρησα ότι έχει και ένα αρσενικό στο στόμα... τι συμβαίνει; είναι μεταδοτικό;
|
|
|||
|
|||
![]()
Nαι, αν είναι fungus θέλει θεραπεία όλο το ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχουν περάσει περίπου 24 ώρες από τη στιγμή που παρατήρησα την ασθένεια... πριν λίγο έριξα πάλι melafix και από ότι βλέπω η θυληκιά είναι πολύ καλλήτερα. Εχει φύγει η άσπρη φουντίτσα... Ο αρσενικός μου φαίνεται πιο κεφάτος δεν ξέρω. Ξέρει κανείς την αιτία της ασθένειας;
------------------------- Τρίτη μέρα... Η αγωγή με melafix συνεχίζεται κανονικα! Η θυληκιά μοιάζει μια χαρά, ο αρσενικός έχει ακόμα σημάδια.... Τελικά πάντα οι γυναίκες την γλυτώνουν! Τυχαίο; Εκτός της φουντίτσας στο στόμα ο αρσενικός έχει χάσει ελάχιστο από τα πτερύγια του και την ουρά του! Είναι λογικό η έχουμε και άλλη ασθένεια; Ξέρει κανείς το λόγο που αρωστήσαμε; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη medico : 28-10-10 στις 12:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αν είναι fungus, να ξέρεις ότι μπορεί να φταίει οτιδήποτε, με πρώτους ύποπτους τις (έστω και λίγο) κακές συνθήκες του νερού και το στρεςς
που μπορεί να περάσουν τα ψάρια από μεταφορά, όχι καλή προσαρμογή, καινούριο περιβάλλον, μεγάλη ιχθυοφόρτιση κι ένα κάρο τέτοιους λόγους. Για τα φαγωμένα πτερύγια και ουρές, το μελαφίξ που ούτως ή άλλως βάζεις, είναι ένα κι ένα, δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν είναι fungus τι μπορεί να είναι; οι συνθήκες εκτός ότι θέλουν πιο χαμηλό ph νομίζω ότι είναι καλές. Τώρα 10 iriatherina σε 96 λιτρα μικτά και 2213 φίλτρο με βιολογικό δεν νομίζω ότι είναι υπερβολή! Εκτος και αν είμαι λάθος...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστώ καταρχήν που ασχολήσαι!
![]() το λινκ που μου έδωσες το είχα δει πριν και αφού μου το πρότεινες. Τώρα το μόνο που μπορεί να πάει το μυαλό μου είναι τα κλαδέματα που πρόσθεσα μέσα, ίσος να τα στρέσαρα με τα φυτέματα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|