|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτα ειναι τα ωραια του χομπι!
Ελα ομως που δεν ειναι lifalilάκι. Ειμαι σχεδον 99,9% σιγουρος οτι ειναι νεαρο congo tetra. |
|
||||
|
||||
![]()
Ο Γιωργος μαλλον εχει δικιο...
Σπανιο να καταφερεις να μεγαλωσεις congo και να εχεις γεννα,ειδικα καταλαθος σε παρατημενο ενυδρειο,αλλα δεν μοιαζει με λιφα,πες μας μονο αν το εναμιση μηνων ψαρι σου εχει αρχισει να κοκκινιζει,αν οχι τοτε σιγουρα δεν ειναι λιφα.
|
||||
|
||||
![]()
Tωρα που το ξανακοιταω ουτε απολυτος μπορω να ειμαι οτι ειναι κονγκο.Η κακη διατροφη του ειναι πιθανο να μας μπερδευει πολυ.
Ειναι προς το κοκκινο?
|
|||
|
|||
![]()
Παντως λιφαλιλι δεν ειναι με τιποτα. Τα πτερυγια του δεν ανηκουν σε κανενα ειδος κιχλιδας. Εμενα μου μοιαζει πολυ με κιλλι.
Ας μας πει ο Νικος τι αλλα ψαρια ειχε τον τελευταιο καιρο μηπως βγαλουμε καμια ακρη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το θεμα ειναι οτι δεν μου ταιριαζει το χρωμα του για νεατο congo tetra. Νικο, αν μπορεις βγαλε μερικες ακομα φωτογραφιες που να φαινονται ολοκληρο το ψαρακι. |
|
||||
|
||||
![]()
απο το στομα που κοιτα προς τα πανω και μονο φενεται οτι δεν ειναι λιφαλιλι ή κιχλιδα γενικοτερα και εμενα μου θυμιζει κιλλι ή καποιο ζωοτοκο
|
|
||||
|
||||
![]()
Οντως φερνει πολυ σε κιλλι,οπως και σε θηλυκο γκαπυ
![]() Για το πτερυγιο λεω οτι δυσκολα μπορει να ειναι κονγκο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η απίστευτη ζωή 10 Μέτρα ακτίνα από τη λίμνη | in the pond | Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης) | 110 | 20-08-13 23:02 |
Απίστευτη καταστροφή | Filotas | Malawi | 47 | 10-02-09 09:36 |
Απίστευτη ενηλικίωση γκάππυς...! | filoxenos | Ζωοτόκα | 5 | 17-01-06 15:12 |
Απίστευτη Φωτογραφία Γέννας!!!!! | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 23-12-05 17:57 |