|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ρωτα τον Τσιονογλου Σταυρο ειναι ο μονος που ξερω με extra clear τζαμι
|
|
||||
|
||||
![]()
στελνω κι ολας π.μ.... ευχαριστω!!!!
|
||||
|
||||
![]()
και ο πανος αλεξ/οπολης εχει στο ριφ του εξτρα κλιαρ.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα αυτο το ρεμαλι θα μου απαντησει εδω....
![]() ![]() ![]() συγνωμη το καλο παιδι ηθελα να πω.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση έχω ακούσει ότι αν απλά δείς ένα ενυδρείο με έξτρα κλίαρ μπορεί και να μη ντο καταλάβεις αλλά αν δεις 2 δίπλα δίπλα σίγουρα θα δείς διαφορά!Εγώ θα το έκανα πάντως και ασ είναι διπλάσιο το κόστος,Καλώς εχόντων των πραγμάτων είναι αένα ενυδρείο το οποίο θα έχεις για πολλά χρόνια όπότε και μόνο στην σκέψη ότι αργότερ αμπορεί να τρο μετάνιωνα θα το έβαζα!
|
||||
|
||||
![]()
o Nεοκλης και ο Bασιλακης φτιαξανε τελευταια καμια 4 ενυδρεια μεγαλα με εχτρα κλιαρ τζαμια
1ον δεν εχουν την διπλασια τιμη 2ον στα ενυδρεια με ολο τζαμι βαζεις τα 2 πλαινα και την οθονη εχτρα κλιαρ στη δικη σου περιπτωση μονο την οθονη και 3ον αν δεις στο σοκορο του τζαμιου το απλο δεν βλεπεις απεναντι ενω στο εχτρα κλιαρ βλεπεις πεντακαθαρα εαν ειχες εχτρα κλιαρ και εβαζες απλο πιστεψεμε θα σε χαλουσε
|
||||
|
||||
![]()
στο 10αρι εχει μια μικρη διαφορα,στο 12αρι ειναι μεγαλη....καλυτερα xtra clear.....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνδιασμος τζαμιου με πλεξιγκλας | 3r4ndo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 13-03-09 20:29 |
Φυσαλίδες στο υλικο του τζαμιου. | johnny98130 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-11-07 11:17 |
Παχος τζαμιου? | MiziGr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 16-06-07 10:06 |
μετακινηση πλαινου τζαμιου | Μικρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 22-03-07 12:44 |
Αντοχη τζαμιου | andreas K | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 15-04-06 22:34 |