|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ακου τι θα εκανα εγω και τι θα προσεχα..
1. θα αγοραζα εναν drop checker ωστε να ρυθμισω οπτικα το CO2 2. μια αλλαγη νερου 50% 3. προγραμμα λιπανσης ΕΙ με σκονες που θα σου ερθει και πιο οικονομικα και με το μισο απο τις δοσολογιες που αντιστοιχουν στα λιτρα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ενα εδω στα χανια λιγο δυσκολο να το βρω. το 2 εγηνε χτες μαληστα ηταν 65% και το 3 πως θα το κανω που ειμαι ψιλοασχετος?? ΤΗΛΕΜΑΧΕ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Estimated index --> EI
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38462 Staghorn algae έχουν τα φυτά που μου δώσατε και πολλή μάλιστα Αναγνώριση:Καθώς αναπτύσσεται η άλγη αυτή μοιάζει σαν να είναι κλαδί από δέντρο. Πιάνεται πάνω σε φύλλα φυτών αλλά και διακοσμητικά κοντά στις λάμπες του ενυδρείου Τι φταίει: Το πιο πιθανό είναι να έχουμε στο νερό αμμωνία (εξαιτίας μεγάλης ιχθυοφόρτωσης η ανατάραξης του βυθού) αλλά και χαμηλά επίπεδα CO2. Αντιμετώπιση: Μπορούμε να την αφαιρέσουμε χειροκίνητα. Αν έχει καλύψει ολόκληρο φύλλο κάποιου φυτού θα πρέπει να το κόψουμε! Φυσικά πρέπει να μηδενίσουμε την αμμωνία και να αυξήσουμε τα επίπεδα CO2.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για σκόνες εγώ πήρα από εδώ: http://www.fluidsensoronline.com/zen/ |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ δεν κάνω ΕΙ
Πσστ εχω την εντυπωση πως το φίλτρο είναι άστρωτο ή πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε ΚΝΟ3
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ουπς συγνωμη. δεν εχω αναταραξει βυθου. ευχαρηστω για το λινκ. αν δε βρω χανια θα το δοκιμασω. ευχαρηστω και παλι. ------------------------- Παράθεση:
δεν παιζει να ειναι αστρωτο μετα απο 1 χρονο λειτουργειας το 2217 και 3 χρονια το 2213. με καθαρησμα μια φορα το 6μηνο. το ΚΝΟ3 πως να το ζητησω να το αγορασω? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpampi19 : 22-10-10 στις 15:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
νιτρικο καλιο ΚΝΟ3
Και αν ειναι να ξαναπερετε φυτα απολυμαντε τα πρωτα με ΚΜΝΟ4, υπερμαγγανικό κάλλιο μιας και πιασαμε το καλλιο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ- Διαγωνισμος aquascaping | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 125 | 01-12-10 20:34 |
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | stelios_ant | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 21 | 05-04-10 00:20 |
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING | ΠΣΦΕ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 16-07-08 08:29 |