|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Στα Jumbo δεν εχεις και πολλες επιλογες για ενυδρειο!πηγαινε σε καποιο pet shop!
|
|
||||
|
||||
![]()
παλι το ιδιο με πανω κανεις.......
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στειλε μου ενα αριθμο λογαριασμου,ωστε να σου στειλω 10-15 ευρω,γιατι για τετοιο ποσο μιλαμε!
![]() θα εβρισκες κατι πολυ φτηνο! κι εξαλλου εγω σου απαντησα.. στην απαντηση σου: ''και κατι αλλο 15 ενυδρειακι +6 το τζαμακι =21 οκ αλλα 9 ευρω και επερνες κατι ποιο αξιοπρεπες!!!''καλε... δεν υπηρχε οταν πηγα.. " Επιμενω στο οτι: με αρκετες πληροφοριες απο το foroum και πολυ λιγα ευρω παραπανω, πολυυυ λιγα, θα εκανες τελεια δουλεια!αλλα οπως σου ειπα,αν δεν ακους συμβουλες..θα βρεθεις σιγουρα πιο μπλεγμενη!! και σεβομαι απολυτα την οικονομικη σου δυσχερεια!μη νομιζεις μια απο τα ιδια ειμαι κι εγω! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
1) την αγγελια την ειδα και αν προσεξες βγηκε χτες το βραδυ ενω εγω ηδη το ειχα παρει!!!
2)το ποσο σεβεσε το καταλαβαινω απο τον τροπο που μιλας!!!ποσο μαλλον σε μια γυναικα!!! "Στειλε μου ενα αριθμο λογαριασμου,ωστε να σου στειλω 10-15 ευρω,γιατι για τετοιο ποσο μιλαμε! " χαλαρωσε!!!! 3) το αν και το ποσο νοιαζομαι για το ψαρι μου ασε με να το ξερω εγω ! δεν το παιζω ειδικος! ξερω ομως οτι θα τον εχω ευτυχισμενο προσφερονατς του την αγαπη μου και οτι μπορω να του προσφερω με τα οικονομικα που διαδετω πραγμα που δεν αφορα κανεναν απο εδω μεσα! τις συμβουλες που μου δινουν ολοι τις ακουω κ τις σεβομαι και προσπαθω να τις υλοποιησω οσσο ειναι αυτο δυνατον για να του προσφερω ενα καλυτερο περιβαλλον!αλλα δεν δεχομαι να μου μιλα κανεις με αυτον τον τροπο!!! ειδικα αυτοι που δεν με γνωριζουν! 4)και τελος επειδη μαρεσει πολυ αυτο που βαζεις καθε φορα στο τελος γιαυτο θα το βαλω και γω! ΦΙΛΙΚΑ!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ηθελα να σε προσβαλω,αλλα σου λεω αυτα που σου λεω γιατι εχω περασει και περναω την ανυπομονισια σου!και το φιλικα το γραφω ωστε να μη με παρεξηγησεις στο τελος,πραγμα που τελικα εγινε και λυπαμαι!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ελπίζω να λύθηκε η παρεξήγηση, εδώ όλοι να βοηθήσουμε θέλουμε, απλά πολλές φορές ο υπερβάλλων ζήλος και ο γραπτός λόγος που είναι εύκολα παρεξηγήσιμος προκαλούν προβλήματα συνεννόησης...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολοι να βοηθησουμε θελουμε!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ξες κατι αν δεν ακουγα αυτα που μου λενε δεν θα εβγαζα τα χαλικια για να βαλω αμμο δεν θα επερνα αντιχλωριο δεν θα αλλαζα ενυδρειο δεν εβαζα φυτα μεσα δεν θα ξεπλενα το φιλτρο με νερο ενυδρειου και τελος δεν θα μπολιαζα το νερο!! αλλα ολα αυτα και οτι επιπλεον θα κανω δεν χρειαζετε ομως να το γραφω εδω μεσα για να ξερουν ολοι αν κανω πραγματα που μου λενε η οχι!!! και τελος δεν ειπα ποτε οτι δεν θελω τις συμβουλες πιο εμπειρων απο μενα ισα ισα το αντιθετο! ο τροπος ομως δεν μου αρεσε καθολου !! ιδιαιτερα οταν ειμαι εδω μεσα απο το πρωι ψαχνοντας λυσεις για να κανω την ζωη του ψαριου μου καλυτερη! θα μου αξιζε αν εκανα μονο το αντιθετο! οποτε μιλα καλυτερα σε παρακαλω!και τελος αυτο το θεμα!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινούργιο ενυδρείο | Manolis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 03-01-10 10:40 |
Κανένα κόλπο; Ψαράκι στο φίλτρο | persival | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 12-10-09 19:25 |
Πάει το ψαράκι μου... :( | andreasp | Χρυσόψαρα | 24 | 04-06-07 11:26 |
Καινούργιο μονομάχοενυδρείο | dimitrisgiannoulakis | Bettas | 18 | 21-03-07 10:56 |
Ψαράκι το ... ελληνικόν ! | fighterfish | Ψάρια και φυτά Ελλάδας και Ευρώπης | 13 | 23-01-03 01:49 |