|
|
||||
|
||||
![]()
Ο βραχος μπηκε και πιστευω οτι εκανα ενα ομορφο aquascape.Το απογευμα θα βαλω φοτο!!!!Εχει λιγο πρασινη αλγη σε κανα δυο σημεια εχει κοραλινη αρκετη.Ενα καβουρι ειδα το οποιο βγηκε απο μεσα μολις εστησα το βραχο και αναψα το φως.Ειναι μαυρο και αρκετα μεγαλο!!!Δεν του εκανα απολυτως τιποτα.Το παιδι που τον πηρα ειχε δυο ψαρακια σαν αγγελοψαρα ειναι ασπρα κιτρινα και ενα goby, ενα ερημιτη και ενα turbo σαλιγκαρι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν ειναι καβουρι επειγοντος εξω απο το ενυδρειο !! αν και τα καβουρια το αντιθετο συμβενει , οταν κληνεις τα φωτα βγενουν.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο βραχος βγηκε κομματι κομματι και τρυφτηκε με οδοντοβουρτσα για την αλγη την πρασινη και αφαιρεθηκαν οσες απτασιες μπορουσα...Το καβουρι δεν το ξαναειδα απο το μεσημερι που μπηκε ο βραχος καπου θα καβατζωθηκε ο μπαγασας!Πιστευω οτι μπορουσα εκανα απο θεμα στησιματος αλλα και κυκλοφοριας οποιεσδηποτε αλλαγες θα γινουν στην συνεχεια.Τα ψαρακια δεν μπορω να τα βρω πως τα λενε.Ειναι σαν αγγελοψαρα γλυκου νερου μονο που ειναι κιτρινα ανοιχτο σωμα και γαλαζια περιμετρικα του ματιου.Το goby την εχει πεσει σε εναν βραχο που εχει πρασινη αλγη και την παει μαρουλι.Ερημιτης και τουρμπο ειναι μια χαρα...Φωτο απο το στησιμο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε και στα δικα μας οι του γλυκου νερου....Δε μου λες ομως ρε αγορι επειδη δε βλεπω καλα στη φωτο,ο βραχος σου ακουμπαει πισω στην πλατη του ενυδρειου?γιατι αν θυμαμαι καλα νομιζω δεν κανει.
|
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο!!!το βλεπω κ το ζηλευω!μιας κ εισαι γνωστης τωρα πια δε μου λες κ εμενα πως να ξεκινησω που χω ενα μηνα το ενυδρειο κ το μονο που κανω ειναι να διαβαζω?
εχω 200lt,χωρο για sump κατω απ το επιπλο εχω υψος 65,βαθος 43,πλατος 40.χωραει sump?oxι βεβαια οτι θα το φτιαξω μονη μου οπως εσυ!θα το παραγγειλω απο μαγαζι που φτιαχνει ακρυλικα. το πιο δυσκολο βεβαια μου φαινεται η υπερχειλυση που εφτιαξες!εχεις διαβασει κ εσυ πολυ ετσι?τι μου προτεινεις να κανω? να φτιαξω sump αγοραζοντας κ συστημα υπερχειλησης η να παρω κρεμαστο skimmer κ να δωσω 300 ευρω που κανει? καταλαβαινω πως εχεις τωρα μεγαλες σκοτουρες αλλα δωσε μια ιδεα μπας κ γεμισω κ εγω επιτελους! εκτος κι αν ερθεις αθηνα κ το αναλαβεις εσυ!!!χαχα καλα θα τανε ε? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην κακως ετριψες τον βραχο, θα πρεπε να βγαλεις λιγα λιτρα νερου ενυδρειου σε εναν γουβα και να τον ξεπληνεις εκει αν ηθελες.
Ας ειχε αλγη επανω δεν πειραζει , ετσι και αλλιως θα βγουν και αλλες αλγες αργοτερα......... Θες και αλλον βραχο , ειναι λιγος , και πρεπει να φτιαξεις περισσοτερες σπηλιες , τον μοιρασες στις δυο γωνιες και αφησες ολο το αλλο ενυδρειο γυμνο !!!!!! Αν ειναι γυρω στα 20 κιλα , θα χρειαστης ακομα 25 με 30 κιλα, και νεκρο να βαλεις η αναλογια ειναι καλη για να ζωντανεψει ο νεκρος. Βαλε καμια καθαρη φωτο, τα ψαρακια που ειναι ??? Μαλλον το ψαρι το angel που εχεις ειναι αυτο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
για να ειναι το νερο καθαρο οπτικα και αντιφοσφορο αλλα και ανθρακα θερμοστατη και την αντλια του σκιμερ, οποτε εχουμε που εχουμε μικρα ενυδρεια αν τα εχουμε με τον εξολισμο μεσα θα φενονται τραγικα μικρα...Εγω πιστευω πως το σαμπ ειναι μονοδρομος για πολους λογους.Μπορεις αργοτερα να τοποθετησεις και αλλον βραχο για παρα πανω βιολογια μπορεις να ριχνεις εκει τα ζουμια, μπορεις να φτιαξεις καραντινα για στρεσαρισμενα ψαρια η με αγριο χαρακτηρα μπορεις μπορεις μπορεις... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kokos125 : 22-10-10 στις 08:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αντωνη προσθεσε νεκρο βραχο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ενα μικρο παραδειγμα οταν ειχα 18 κιλα μονο και ειχα το foxface και τα 2 κόουν εβλεπα τα ψαρια στρεσαρισμενα συνεχεια , απο τοτε που εβαλα αλλα 20 κιλα ειδα αλλα ψαρια ειδικα το foxface αλλαξε η συμπεριφορα του. ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aποριες πριν το πρωτο βημα! | reselie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 19-03-10 18:04 |
Νεο reef βημα βημα | sifnos | Reef | 20 | 28-01-09 16:15 |
το επομενο βημα | dinos99 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 26-11-07 15:00 |
Βημα βημα, reef-ακι μου...ακριβο !!! | γαυρος | Reef | 21 | 17-11-05 08:31 |
Κατασκευη ενυδρειου βημα βημα!! | scissorhands | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 12-03-05 01:27 |