|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΠΑΡΕ HELENA
![]()
|
||||
|
||||
![]()
έβαλα για να δούμε!
|
|
||||
|
||||
![]()
ειχα κρατησει για καιρο dwarf puffers....απο τα πιο ενδιαφεροντα ειδη που περασαν απο τα χερια μου...
σε πουλανε και σε αγοραζουν στο λεπτο. πανεξυπνα!
|
||||
|
||||
![]()
Αν είδες το video κοζαρουν το σαλιγκάρι και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν! ¶λλα τι να το κάνεις δεν μπορώ να τα βάλω μέσα στα ενυδρεία μου θα έχω πρόβλημα με τα υπόλοιπα είδη μου !
|
|
||||
|
||||
![]()
ιδανικα species tank. γιατι αλλιως τα πτερυγια των αλλων ψαριων θα ειναι μονιμως φαγωμενα..
![]() τα συγκεκριμενα δε χρειαζονται απαραιτητα μεγαλο ενυδρειο. μπορεις πολυ ευκολα να το τολμησεις...το δυσκολοτερο ειναι να τα προμηθευεις σαλιγκαρια. αν το καλυπτεις αυτο ολα τα αλλα ειναι πολυ απλα.
|
||||
|
||||
![]()
το σκεπτικό μου ήταν να τα βάλω μαζί με τα υπόλοιπα ψάρια για να καθαρίσουν τα ενυδρεία μου από τα σαλιγκάρια .
|
|
||||
|
||||
![]()
οτι και να κανεις σου εχω ριξει σαλιγκαροκαταρα θα τα φανε τα παφερ τα σαλιγκαρια
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Που μπορώ να βρω Cuba; | Kardinalios | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-11-09 23:46 |
Μπορώ? | enas45 | Bettas | 2 | 05-02-09 15:59 |
Μπορώ? | poliko_selas | Δίσκοι | 7 | 21-06-08 11:35 |
Μπορώ??? | Alusa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 17-12-07 13:14 |