|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ορισες
![]() Με προλαβε ο drbig
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Είμαι supersonic στο γράψιμο! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδια δεν καταλαβατε!
με νερο απο το ενυδρειο που εβγαλα το επλυνα... ![]() οσο για την αναταραξη που δημιουργει ο σωληνας που κανει μπουρμπουλιθρες στην μεση? ![]() α)Τι φυτά πρέπει να βάλω (εχω χαλικακι ψιλο κατω) |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ καλά έκανες και το ξεκαθάρισες... ΤΟ άλλο είναι μάλλον η αεραντλία α υποθέσω?? Περιττη εφόσον α) εχεις καποια ανατάραξη στην επιφάνεια του νερού και Β) ο μονομάχος αναπνέει και οξυγόνο καθ οτι λαβυρινθόψαρο!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οποτε την βγαζω λοιπον!
Φυτά τι είδους? |
|
|||
|
|||
![]()
Οι δυνατότητες για φυτά είναι αρκετές . Πας αυτόματα σε χαμηλών απαιτήσεων (μιας και οι μονομάχοι θέλουν την σκιά τους.. σίγουρα πάντως επιφανειας οπως πιστία και λιμνοβιουν τα οποία επίσης θέλουν την ηρεμία τους αλλιώς διαλύονται οι ρίζες τους.
|
|
|||
|
|||
![]()
θελουν περιποιηση αυτα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Δώσε μου λιγα λεπτά να ψάξω και θα σου πω.. Αν σε νοιαζει η βιοτοπικότητα βεβαια, αλλιώς σου λέω απο τώρα βάλε anubia, hygrophila polysperma, java fern,!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ απο φυτα και τετοια!
Θελω κατι ευκολο και να βοηθαει τον μικρο μου μοναμαχακο! ![]() ------------------------- Δεν εχω θερμοστατη και μαλλον θα χρειαστει ο μονομαχος μου! Θελει σταθερη θερμοκρασια? δηλ το καλοκαιρι? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ninaki : 20-10-10 στις 13:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μοναχικο Πυρανχα???? | Στελιος | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 23 | 22-12-09 01:07 |
νονο-νονα | kanarini | ¶λλα ζώα | 27 | 27-10-08 19:24 |
Όνομα φυτού...? | GhostShip | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 08-02-07 09:33 |
Μοναχικο red eye | serifios | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 08-12-06 23:42 |