|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι λιγα αλλα κ συ αν διαβασεσ πιο πανω δεν μπορω για περισσοτερα χρηματα!!καπακι δεν εχει θα παω αυριο να παραγγειλω ομως γυαλι στα μετρα του ενυδρειου
|
|
|||
|
|||
![]()
Ζήτησε μπόλι από κάποιον από την Θεσσαλονίκη (βάλε αγγελία στο Gab), για να αποφύγεις την διαδικασία στρωσήματος.
|
|
||||
|
||||
![]()
το ψαρακι θα το βαλεις ουτως η αλλως στο νεο του σπιτι...γιατι κι εκει που τον εχεις δεν υπαρχει φιλτρο...οποτε οπως λεει και ο νικος...μπολι και φυσικα το φιλτρο να δουλευει συνεχως...
υ.γ. βαλε κατι απο πανω μεχρι να παρεις καπακι γιατι μπορει να την "κανει" ο ψαρης..
|
||||
|
||||
![]()
Αφού υπάρχει οικονομική στενότητα (κρίση είναι αυτή) θα κάνεις λίγο συχνότερα αλλαγές νερού και θα είναι οκ
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οταν λες πιο συχνα καθε ποτε εννοεις?? ακομα ενα παιδι αό δω μου ειπε πως θα μου δωσει αυριο μπολι οποτε ποτε να τον βαλω μεσα? και ειναι ασφαλες να παρω μπολι απο αλλον η να το στρωσω καλυτερα μονη?το καινουργιο ενυδρειο το χω κατω οπως κ τον παιδαρο μου στην τελευταια φωτο φαινετε κ η φωλιτσα που εχει κανει!!!δειτε πλζ και το φιλτρο να με πειτε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εννοώ τουλαχιστον 30% αλλαγή 1 φορά την εβδομάδα (εννοείται με νερό αποχλωριωμένο και ίδιας θερμοκρασίας).. Αφού βάλεις το μπόλι περίμενε να απορροφηθεί από το φίλτρο και να ξεθαμπώσει λίγο το νερό και μετά βάλτον μέσα. Λογικά το νερό στα δύο ενυδρεία έχει την ίδια θερμοκρασία, σωστα? Το φίλτρο απ'ότι βλέπω είναι σωστά τοποθετημένο. Οι φυσαλίδες που βγάζει δεν είναι απαραίτητες καθώς οι μονομάχοι αναπνέουν κατευθείαν αέρα, αλλά άμα σου αρέσουν no problem. Τώρα η διακόσμηση θα μπορούσε να είναι πιο φυσική (λίγη ενυδρειακή άμμος, ένα μικρό κομμάτι ξύλο και 2-3 εύκολα φυτά, αλλά τα φυτά θέλουν και σωστό φωτισμό). Ρίξε μία ματιά στις παρουσιάσεις ενυδρείων να πάρεις ιδέες αν θες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι... καθεται απο κατω! συνεχεια!! λες να θελει κοριτσακι?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε μπόλι, δεν έχεις χρόνο να το στρώσεις μόνη σου. Αν δεν είχε προβλήματα με αρρώστιες ο "δωρητής" δε θα έχεις κανένα πρόβλημα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινούργιο ενυδρείο | Manolis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 03-01-10 10:40 |
Κανένα κόλπο; Ψαράκι στο φίλτρο | persival | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 12-10-09 19:25 |
Πάει το ψαράκι μου... :( | andreasp | Χρυσόψαρα | 24 | 04-06-07 11:26 |
Καινούργιο μονομάχοενυδρείο | dimitrisgiannoulakis | Bettas | 18 | 21-03-07 10:56 |
Ψαράκι το ... ελληνικόν ! | fighterfish | Ψάρια και φυτά Ελλάδας και Ευρώπης | 13 | 23-01-03 01:49 |