|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν το εκρου σημαινει μπεζ...Πιθανον ειναι γονιμοποιημενα.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αυτο σημαινει.
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μπορω να ειμαι σιγουρος γιατι ειναι πολυ θολες οι φωτος , αλλα η 1η εντυπωση εμενα ηταν οτι προκειται για αυγα red cherry που αποβληθηκαν. Εχω δει απο κοντα τις praecox να γεννανε και τα αυγα ηταν διαφανα και δεν διακρινονταν ευκολα.
Μακαρι να κανω λαθος.. |
|
||||
|
||||
![]()
Αρα υπαρχει περιπτωση να ειναι απο τις γαριδες(γιατι εχω 3-4 αυγωμενες)...Ξερεις Αλεξανδρε τον λογο που τα αποβαλουν;Επισης τα αυγα των preacox ειναι διαφανα ολη την περιοδο(και συτα δεν φαινονται,τυχαια τα ειδα μιας και ειναι 2 ποντους κατω απο την επιφανεια);
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν κανω λαθος τα αυγα των preacox ειναι πολυ μικρα.
Αλεξανδρε σε σχεση με των red cherry ειναι μικροτερα ή οχι? |
|
||||
|
||||
![]()
Τα αυγα των Praecox δεν ειναι δυσκολο να τα διακρινει κανεις.
Οπως ολες οι μελανοταινιες κανουν σχετικα μεγαλα αυγα τα οποια ειναι ευδιακριτα. Παρε μια γευση για να κρινεις και εσυ ο ιδιος το μεγεθος αυτων και αν ταιριαζουν με τα δικα σου. http://www.ausyfish.com/australian_aquarium_fish.htm Και εδω ![]() Δες ακομα και εδω σε σχεση με την utricularia http://watershed3.tripod.com/raisingfry.html
"Όταν μια γυναίκα κοιμάται μονή,είναι ντροπή για όλους τους άνδρες του χωριού..." Ν.Καζαντζακης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 19-10-10 στις 16:59 |
|
||||
|
||||
![]()
Την βρηκα και εγω Δημητρη αυτη την σελιδα(και ειναι και η μονη που βρηκα).Σε μεγεθος δεν μου κανουν για γαριδας,αλλα στο χρωμα δεν μπορω να το καταλαβω.Εδω φαινεται πως ειναι ασπρα(διαφανη οπως ειπε και ο Αλεξανδρος),εγω τα δικα μου τα βλεπω ψιλοκιτρινα(με φως φακου).Τι να πω;Δεν ηξερα οτι οι γαριδες μπορουν να αποβαλουν τα αυγα τους(αυτο με εβαλε σε σκεψεις,γιατι αλλιως,ημουν σιγουρος οτι ειναι απο τις preacox).Eσυ αν τα δεις μπορεις να τα αναγνωρισεις;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θανατος απο preacox | Γιαννης Μ5 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 19-10-10 12:47 |
Φουσκωμενη preacox | Γιαννης Μ5 | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 8 | 17-09-10 10:38 |
Που εισαι preacox ? | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 02-12-05 03:38 |
preacox unbalanced ... | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 09-05-05 13:30 |
Melanotaenia preacox Τι έχει; | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 15-02-05 22:29 |