|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
νααααττοοο και το εξωτερικοοο, ελπιζω μεχρι το καλοκαιρι να εισαι σπιτι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() εχω βαλει κλαδεματα να σου στειλω!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Τα φυτα μπορω να τα βαλω τωρα η πρεπει να περιμενω να στρωθει πρωτα (επειδη εχω και το φως κλειστο) ;;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
σημερα σου εφτιαξα αυτες τις σπηλιες να σου στειλω. πιστευω πως αν κολλησεις πανω αμμο απο το βυθο σου θα ειναι φοβερες
|
|
|||
|
|||
![]()
Νεα μέτρηση
ΝΗ3= 0 Νο2= 0 Νο3= 5 με 10 |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα ρίχνε λίγη τροφή κάθε μέρα (μέχρι να έρθουν τα ψάρια) για να έχουν τροφή τα βακτήρια
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αυτο κανω.
Προχθες που μετρησα μετα εριξα 2 ταμπλετες φαγητο (για γλυφτες) Να ριχνο καθε μερα ή καθε 3 μερες ;;; Οι ταμπλετες αφου διαλυθουν παραμενουν πανω στην αμμο και σαπιζουν. Στο τελος πριν βαλω τα ψαρια θα πρεπει να τα καθαρισω η να τα αφησω ετσι;;;; Μηπως πρεπει να ριχνω το φαγητο που θα ριχνω και στα ψαρια για να αναπτυχθουν τα σωστα βακτιριδια ;;; Καπου νομιζω οτι διαβασα κατι σχετικα με αυτο. |
|
||||
|
||||
![]()
Ρίχνεις πολύ, αλλά αφού δεν έχεις ψάρια δεν τρέχει τίποτα.
Εγώ μιλάω για 5-6 φυλλαράκια τροφής κάθε μέρα. Πριν μπουν ψάρια κάνεις μια μεγάλη αλλαγή νερού(με αντιχλώριο φυσικά) και τα βάζεις. |
|
|||
|
|||
![]()
.ποια ειναι τα φυλλαρακια απο τις τροφες που σου εδειξα παραπανω;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά πάω για fluval 405 η EHEIM professionel 3 2071 στα ίδια λεφτά η να κάνω την υπέρβαση και να πάρω το EHEIM professionel 3 2075 αλλα 60ευρω παραπάνω?????
|
|
||||
|
||||
![]()
το μεγαλύτερο σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι πάντα χρήσιμο.
(σε ένα δικό μου με 220 λίτρα μικτά έχω 1χeheim 2073+1xeheim 2215+1 κυκλοφορητή 1200 λ/ω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΔΩ ΑΛΓΗΗΗΗΗΗ
Μέσα σε 2 μέρες έγινε όλο το ενυδρείο ΚΑΦΕ. Το τζάμι το σκούπισα. Επειδή τα ψάρια θα αργήσουν για καμιά βδομάδα ακόμα τι μου προτείνετε να κάνω. Τα φώτα τα έχω 9ωρο και ρίχνω 4 - 5 κομματάκια flakes κάθε μέρα |
|
||||
|
||||
![]()
Η καφέ άλγη είναι φυσιολογική σε φρεσκοστημένα ενυδρεία. Θα κάνει τον κύκλο της και θα φύγει.
|
|
||||
|
||||
![]()
κατεβασε τις ωρες φωτισμου σε 7 και ισως λιγοστεψε και τη τροφη
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ Cayman 80 | ababapanos | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 0 | 04-03-09 22:20 |
μετακομηση απο cayman 80 σε cayman 110 | Τσιακιτζης Θεοδωρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 27-01-09 14:30 |
Προσθήκη t8 σε Cayman 80! | paco | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 24-10-08 20:57 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ CAYMAN 110 | sidirchris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 04-09-08 18:37 |
ενυδρεια cayman | dracula7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 04-03-08 22:49 |