|
|
||||
|
||||
![]()
Θερμοκρασια γυρω στους 24 βαθμους...κ τωρα τα αυγα ειναι στην ιδια θερμοκρασια...ουσιαστικα θερμοκρασια δωματιου...
Για να δουμε... Βασικά εχω ακουσει/διαβάσει οτι στις 4 μερες σκάνε τα αυγα...αλλά απο καποια σάητ χομπιστων στο εξωτερικο υπήρξαν περιπτωσεις οπου εσκασαν μετα απο 7 ημέρες, οπότε θα περιμένω τόσο για να ειμαι σιγουρη... Σε ποια μερα βρίσκοντα τα δικα σου? ------------------------- Παράθεση:
![]() το πεχα μου ειναι γυρω στο 7... έτσι τα εχω τα αυγα...για να δουμε...
Κωνσταντίνα Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one. Albert Einstein (1879 - 1955) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Celda : 17-10-10 στις 22:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κανενα νέο;;; είδες τπτ? εγω...ουτε ουρά ακομα...
![]() το σαββατο το πρωί τα εβγαλε, αλλα αυριο το πρωι 4η μερα...για να δουμε
|
||||
|
||||
![]()
παιδια συγνωμη αν χαλαω το ποστ και ισως την χαρα σας αλλα απο οσο ξερω απο τα cory σπανια εχουν δει μωρα... ποσο μαλλον να μεγαλωνουν...
οταν ειχα κι εγω αυγα εβλεπα συνεχεια και ειχα δοκιμασει τα παντα... αλλα ποτε δεν ειδα μωρα.. σας ευχομαι να δειτε και να μας κανετε ολους χαρουμενους.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να καταφερεις να μεγαλωσεις κορυ απλα θελει ενα ενυδρειο μονο για τα μικρα(αντε κ τα ενηλικα),οχι αλλα ψαρια κ φυσικα πολυ προσοχη γιατι ειναι ευαισθητα.
Οσες φορες γεννουσαν τα δικα μου κ εβγαζα τα αυγα εβλεπα ουριτσες.Αλλιως γινοντουσαν μαμ.... ![]() Προσφατα καταφερα να μεγαλωσω 2 μικρα aeneus. Κ θα ηταν πολυ περισσοτερα αν δεν παθαιναν καποιου ειδους μολυνση.Μαλλον απο βακτηριο. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Ειχα 2 μωρα στο κυριος ενυδρειο για αυτο και μετεφερα τους γονεις σε γεννηστρα ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gta__156 : 20-10-10 στις 14:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ότι τα στερμπάι ειναι πιο δυσκολα,δεν το αρνειται κανεις...
Αλλά θέλω να ειμαι αισιοδοξη...ακομα τπτ βεβαια Θανάση, ο φιλος caverman εχει αρκετές επιτυχημενες γεννες απο στερμπάι κ απογονους...να σαι καλά για τις ευχές σου ωστοσο... ------------------------- Παράθεση:
Μωρά απο αυτη τη γέννα ή προηγουμενη??? ![]()
Κωνσταντίνα Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one. Albert Einstein (1879 - 1955) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Celda : 20-10-10 στις 18:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το μεγεθος με βαση κατι βιντεακια που βλεπω στο youtube πρεπει να ειναι μερικων ημερων εως 1 βδομαδας τα μικρα Απο αυτη τη γεννα μεχρι το πρωι πριν φυγω για τη δουλεια δεν ειδα καμια αλλαγη στη γεννηστρα , το πρωι που θα ειμαι σπιτι θα εχω νεωτερα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απλα να αναφερω οτι τα corydoras paleatus μου ειναι απο αναπαραγωγη συγχομπιστα (jimfytakis). τα πηρα μωρα και τα εχω περιπου 3 χρονια...
![]()
corydoras |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
corydoras sterbai με σπυρί.... | lion | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 17-11-08 01:21 |
45 λίτρα- corydoras sterbai? | Pleco | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 42 | 22-08-08 22:33 |
Γέννα Corydoras Sterbai | caverman | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 21 | 31-07-06 12:03 |
Τάισμα Corydoras sterbai | pet | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 17-07-06 08:52 |
Corydoras Sterbai | Celda | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 15-04-06 19:05 |