|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω 2 Amphiprion ocellaris, 3-3.5 κιλά ζωντανό βράχο, μετρήσεις: pH-8.2, salinity-1023, Nitrite < 0.3, Nitrate: 20-25, αμμονία: 0. Κυκλοφορία 250L/h. Δεν θέλω να βάλω κορράλια. Το ενυδρείο λειτουργεί με βυθοφίλτρανση, έχει ένα πλέγμα νομίζω στο πάτο και από πάνω τριμμένο άσπρο κορράλι (έτσι μου είπαν) το niagara 250 ρουφαέι νερό από τον πάτω και το βγάζει από πάνω.
|
|
||||
|
||||
![]()
αν τα νιτρωδη σου ειναι 0 (γιατι το <0.3 δεν ειναι πολυ σαφες) τοτε καλυπτεσαι απο βιολογια.
το νερο το ετοιμαζεις με αλατι και νερο δικτυου ή απο ΑΟ?
|
|||
|
|||
![]()
Το χρώμα που μου βγήκε στο τεστ ήταν στην κατηγορία <0,3 για αυτό το έγραψα έτσι. Το νερό το φτιάχνω με νερό από την βρύση βάζοντας αλάτι dupla marine και αντιχλώριο sera aquatan.
|
|
||||
|
||||
![]()
παντως θα ηταν πολυ ομορρφο αργοτερα να τα εβαζες σε ενα τουλαχιστον 50λιτρο με μια ανεμωνη...να δεις και τη φυσικη τους συμπεριφορα...
|
|||
|
|||
![]()
Το ξέρω οτί θα ήτσν καλύτερα σε μεγαλύτερο ενυδρείο αλλα για την ώρα θα τα αφήσω στα 30L. Τελικά με το φίλτρο τι να κάνω; Να βάλω τον άνθρακα; Θα ήταν καλύτερο για την ζωή στο ενυδρείο να βάλω ένα εξωτερικό φίλτρο ή μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις; Υπάρχει κάτι άλλο από άποψη εξοπλισμού ή γενικότερα που μπορώ να κάνω (πέρα από τα 5L νερό αλλαγή την εβδομάδα) για να "βελτιώσω" το ενυδρείο και να διασφαλίσω την υγεία των οργανισμών;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nano reef 75l | chris z3 | Nano Reef | 28 | 22-05-12 13:04 |
nano reef | platy | Nano Reef | 12 | 15-05-10 15:35 |
nano reef | golf4470 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 5 | 15-06-09 20:27 |
MT-50 Nano Reef | Iann_is | Nano Reef | 42 | 06-06-08 11:13 |