|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και εγω δεν το βλεπω για προβλημα,απλα αυτη η ποσοτητα(αν και λιγη) θα αργησει πολυ να περασει στο νερο.Εγω βασικα το εχω αλλιως.Το σωληνακι του co2 το εχω βαλει στον κυκλοφορητη(οχι στον reactor)και ολο μαζι(νερο+διοξειδιο)μπαινει στο reactor.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χμμμ.. καλή ιδέα κι αυτή - αλλά φαντάζομαι θα κάνει περισσότερο θόρυβο - έτσι το είχα κάποτε χωρίς το γυάλινο διαχυτήρα - και γέμιζε "ομίχλη" το νερό, αλλά με αρκετά ενοχλητικό θόρυβο (στη δική μου περίπτωση). Με το γυάλινο σωλήνα, ελπίζω ότι οι μικροσκοπικές φυσαλίδες θα παραμένουν εντός, οπότε και διάχυση, και διαυγές νερό... |
|
||||
|
||||
![]()
Και σε μενα πριν βαλω αυτο το diy reactor και ειχα απλα το διοξειδιο στον κυκλοφορητη εκανε θορυβο και το νερο θυμιζε γκαζοζα.Ετσι που το εχω τωρα δεν κανει θορυβο και βγαινουν ελαχιστες φυσαλιδες στο νερο.Ετσι δεν μαζευει και πολυ αδιασπαστο αεριο μεσα στο reactor(μαζευει παντως λιγο)
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν, σήμερα άνοιξα μια μικρή τρύπα ακριβώς κάτω απο την εισοδο του νερού, και συνέδεσα ένα σωληνάκι που πηγαίνει στην είσοδο της αντλίας. Μόλις πάει να μαζευτεί αέρο, το ρουφάει στην αντλία και το "τεμαχίζει". Τέρμα το να μαζεύεται αέριο. Θόρυβο κάνει πολύ σπάνια, και αυτό για ελάχιστο χρόνο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να μερικές φωτο - δείχνουν το σημείο όπου τρύπησα στο γυαλί, και το σημείο όπου ρουφάει το αέριο στην είσοδο της αντλίας. Είναι μια παλιά eheim compact - τρύπησα πάνω στο καπάκι και πέρασα ένα νιπλ εκεί.
Το σωληνάκι είναι λίγο μακρύ προς το παρόν γιατί έκανα δοκιμές. Μόλις τα τριμάρω όλα και διώξω και τα tie-wrap, θα βάλω και μια φωτο το τελικό... |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιοοος!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
CO2 Reactor | aggelospap | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 20-04-10 13:01 |
Reactor και ροη... | vasilakis | Εξοπλισμός παροχής ιχνοστοιχείων | 4 | 26-11-07 23:55 |
DIY CO2 reactor | George-A | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 02-05-05 07:07 |
co2 reactor | Juan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 02-12-04 02:32 |
CO2 reactor | johnny98130 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 17-05-03 16:12 |