|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση και εγώ συμφωνώ με τους προλαλήσαντες!!!!Τις σκιές πως τις κάνεις
|
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες...
να πω οτι οι πετρες εχουν διαφορα σχηματα και δεν ειναι ολες σφαιρικες, απλα αυτες ειναι οι πρωτες που τελειωσαν... οι σφαιρικες φτιαχτηκαν με την σκεψη πως οταν ειναι χρονια μια πετρα μεσα στην θαλασσα γινετε σχεδον σφαιρικη η εστω στρογγυλεμενη... ![]() ![]() οι τρυπες οπως πολυ σωστα ειπατε δεν θα φαινονται απλα τις κανω για να υπαρχουν περασματα μετα και να φυγει και απο τα μεγαλα κομματια το πολυ αφρολεξ. εχω ακομα πολλες πετρες που περνιουνται με υλικο, εχω φαει αφρολεξ ![]() ![]() για τις σκιες εβαλα μεσα στο υλικο μου λιγη μαυρη σκονη απο λιωμενη αμμο για φυτεμενα... ![]() ![]() σας ευχαριστω για τις συμβουλες να σται καλα....
|
||||
|
||||
![]()
Με αφορμή αυτό το ποστ http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...&postcount=129 για βάλε καμια νέα φότο να το δούμε και εμείς γεμάτο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα....
![]() ![]() ![]() μετα απο αρκετες μερες οι πετρες φτανουν στο τελος τους... οταν στηθουν θα δειξει αν θελω κι αλλες αλλα προς το παρον, μεχρι εδω καλα ειναι... πολυ αφρολεξ εφαγα... ![]() ![]() λιγες φωτο απο τις πετρες που αυξηθηκαν ![]() ![]() οι 2 φωτο ειναι αυτες που φτιαχτηκαν σημερα και δεν ειναι στην φωτο στο ενυδρειο μεσα... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση μπράβο σου.Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τους κόπους σου και to Junk Food
![]() ![]() ![]() Μία ερώτηση.Θα παίξεις και με BG.Προτείνω ναί!!Μία καλή ιδέα που απαιτεί βέβαια λίγο ακόμα φενιζολοφαγία είναι να φτιαξεις ακόμα λίγες πετρες τις οποίες θα κολήσεις στο πίσω μέρος με ακανόνιστο τρόπο ώστε να δημιουργηθούν και σπηλίες. Έτσι γλιτώνεις τον χώρο που καλύπτουν οι υπάρχοντες και μπορείς να πέξεις με το ύψος και να κάνεις δίαφορα με το μεράκι σου. Bonus επιπλέον κρυψώνες για μικρούς και μεγάλους εκέι μέσα. Ανυπομονώ να το δώ τελειωμένο.Από τότε που άρχισα το ψάξιμο για τα ενυδρεία δουλεύω στο μυαλό μου μία ιδέα σαν αυτή αλλά δυστηχώς στην παρούσα φάση δεν υπάρχει χώρος οπότε χαίρομαι με την χαρά σου!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα... σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και για το χιουμορ σου...
η πετρες πραγματικα ειναι πολυ καλες, και οταν μπει και το νερο θα δειξουν πιο ομορφα πιστευω... το θεμα με την πλατη με τρωει κι εμενα... απο την μια σκεφτομαι να βαλω κατι σαν μισες πετρες και να φτιαξω ακανονιστες προεξοχες και κρυψωνες οπως σωστα λες αλλα απο την αλλη το φοβαμαι μηπος δεν μου αρεσει μετα... και μετα????? ![]() ![]() ![]() αν δεν βαλω στην πλατη τιποτα θα παιξω με διαφορες πινελιες απο το υλικο... ειμαι σε σκεψη.... ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κανουν αυτες οι πετρες και η αμμος για malawi | aris2 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 02-03-09 23:12 |
Σκεψη κατασκευης 300 λιτρου | giler84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 21-01-09 14:48 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ 180Χ80Χ70-ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ | Μικρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 17-05-08 12:33 |
ΠΕΤΡΕΣ MALAWI | Μικρος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 17-12-07 07:59 |
Πετρες σε ενυδρεία με κιχλίδες Malawi | Carebean pirate | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 17-06-06 20:39 |