|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρολο που φαινεται αρκετα,αυτο το φιλτρο κανει πολυ καλη δουλεια.Εγω(εχουμε το ιδιο)δεν το εχω βγαλει (αν και το εχω σκεφτει πολλες φορες),παρολο που εχω αλλα δυο εξωτερικα φιλτρα σε αυτο το ενυδρειο(ειναι υπερβολη το ξερω)
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα ειναι αυτο το ενυδρειο να κρατηθει σε χαμηλα χρηματα για να αποδειξω οτι δεν χρειαζονται και παρα πολλα για να εχεις ενα ενυδρειο υψηλων απαιτησεων.προσωρινα θα μεινει εκει και θα καλυφθει με φυτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι σύγουρος ότι το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό !
(το φυτεμένο σου ήταν super)!!
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω πολυ.μακαρι να πανε ολα καλα και οπως τα σχεδιαζω.το μονο που θελω να αποδειξω και κανω αυτο το ποστ στους νεους aquascapers οτι τιποτα δεν ειναι δυσκολο να γινει.βεβαια δεν ειμαι και ο ανθρωπος με την τρελη εμπειρια και γνωση αλλα θα κανω οτι μπορω για να δειξω ποσο ευκολο ειναι τελικα να γινει αλλα και να κρατησεις ενα τετοιο ενυδρειο.
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφα ξύλα, πιστευω ότι το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό. άλλωστε και η αρχή που παρουσιάζεις αυτό δείχνει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ξυλα σου ειναι πολυ ωραια στημενα.
Μου αρεσουν πολυ κ σαν ξυλα. Καλη συνεχεια στο εγχειρημα σου αν και ειναι σιγουρο οτι θα βγει και αυτο κουκλι.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Low budget -High tech λοιπον..
Τα ξυλα ειναι πολυ ομορφα. Το μονο μειον σε αυτο το ενυδρειο ειναι το μικρο του βαθος που θα σε δυσκολεψει. Γι αυτο περιμενω να δω να δινεις την αισθηση του βαθους και του αναγλυφου, με ενα ανομοιομορφο βυθο αντι για τον κλασσικο επιπεδο-flat βυθο. Παιξε και με μικρες πετρες σε συνδυασμο με τα ξυλα και συνεχισε να ποσταρεις σε καθε βημα. Ξερεις οτι μας αρεσουν οι φωτογραφιες ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν ομως το εχεις αδειο ποιος ο λογος να το καλυψεις? γνωμη μου βγαλτο τα ιδια χρηματα περιπου θα δωσεις για ενα εξωτερικο(μεταχειρισμενο) με αυτα που θα δωσεις για το εσωτερικο
|
||||
|
||||
![]()
εγώ θα κρατούσα το εσωτερικό, όσοι το έχουν δεν έχουν πρόβλημα. και να δωσει τα χρήματα για κάτι άλλο, low budget είπαμε....
|
|
||||
|
||||
![]()
πρόβλημά δεν υπάρχει αλλά για εξοικονομήση χώρου και από οπτικής πλευράς ελεγα να το εβγαζε!
η αποφαση δικια σου!
|
||||
|
||||
![]()
αντρεα η μαιρη το ειδε;
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ο βυθος εννοειται πως θα γινει αναγλυφος και με διαφορετικο χρωματισμο και θα δειξω τον τροπο.αλλου χαλικι και αλλου αμμος.επειδη η δεξια μερια κατι με χαλαγε βρηκα αλλη ριζουλα και την εβαλα.πετρες θα μπουν ειμαστε προς αναζητηση.για δειτε και μια φωτο...βεβαια δεν φαινονται οι λεπτομερειες απο τις ριζες στην φωτο γιατι ηταν βιαστικη η ληψη.
![]() κωστα η μαιρη την διαλεξε την καινουρια ριζα. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
240lt χαμηλων απαιτησεων | Roussaks | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 28 | 28-10-10 23:31 |
Βιντεο-ενυδρειο χαμηλων απαιτησεων φουλ φυτεμενο ! | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 06-10-10 12:23 |
Αρχη για ενυδρειο υψηλων απαιτησεων. | Μίμης | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 36 | 10-07-10 10:57 |
λαμπες για φυτεμενο χαμηλων απαιτησεων | platy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 30-01-10 22:42 |