|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολλά πολλά συγχαρητήρια για την υπομονή, την επιμονή & την αγάπη
προκειμένου να βγουν αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
''Ειχα βαλει τοτε αγγελια στο GAB αλλα κανεις δεν μου χαρισε ουτε ενα κλαδεμα. Ακομα και το κερατοφυλλο το αγορασα !! Γι αυτο κι εγω ορκιστηκα τοτε να μην πεταξω ποτε κλαδεμα και να τα χαριζω ολα.''
Απλα respect. Δεν εισαι απλα μεγαλο κεφαλαιο για το χομπυ αυτο στην Ελλαδα, αλλα εισαι και πολυ μεγαλη καρδια ρε Αλεξ! ![]() Οτι καλητερο παντα μπροστα σου να το βρισκεις!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η αγαπη για το χομπι κανει θαυματα.αν δεν αγαπας κατι δεν φτανεις σε τετοιο επιπεδο.χιλια μπραβο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφα ολα!
![]() με το ''skeleton of a bush'' το κορυφαιο κατα την γνωμη μου. |
|
||||
|
||||
![]()
μου αρεσει περισσοτερο το "a painter's touch"....συνεχισε να προωθεις το aquascaping στη χωρα μας.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Νοιωθω λιγο αβολα
![]() Πιο πολυ ηθελα να παρουσιασω την πορεια μου και να δειξω οτι δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο φαινεται. Ολα στηριζονται πανω σε κανονες και τεχνικες που αμα εξοικειωθεις μαζι τους, μπορεις να στησεις ενα πραγματικα πανεμορφο aquascape. Απο κει και περα, για επαγγελματικο επιπεδο, παιζουν ρολο και αυτα που αναφερθηκαν για καλλιτεχνικη διαθεση, φαντασια, ταλεντο κλπ Πολλοι απο αυτους που κερδιζουν στους διαγωνισμους θεωρουνται επαγγελματιες ...και μερικοι ειναι κιολας (εχουν επαγγελματικη σχεση με το χομπι). Να απαντησω οτι το αγαπημενο μου aquascape ηταν η μεταβατικη φαση απο το skeleton στο painters touch. Οπτικα, η ακλαδευτη, πολυχρωμη ζουγκλα ήταν το κατι αλλο και τα ψαρια ειχαν τις καλυτερες συμπεριφορες ! Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια πορεια Αλεξανδρε
ετσι ειναι αν πιστευεις στον εαυτο σου και δεν σου φταινε οι αλλοι , δεν τα θες ετοιμα και δεν εισαι γκρινιαρης σφιγγεις τα δοντια και βγαζεις δουλεια καιρος να προχωρησουν και αλλοι |
|
||||
|
||||
![]()
Αλέξανδρε συγχαρητήρια !
Είναι ΠΑΡΑ πολλά και πανέμορφα και βλέποντάς τα σαν συλλογή-πορεία αποκτούν μεγαλύτερη αξία ! Αν μου έλεγαν να διαλέξω ένα για το σπίτι μου ![]() Μη σταματάς ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολλά συγχαρητήρια κι από μένα, είσαι έμπνευση για όλους μας!
Παράθεση:
Επειδή σίγουρα όλοι θα θέλουμε να το δούμε αυτό, εννοώ το RAVEN επί το έργο να στείνει ένα ενυδρείο επίδειξης, μήπως θα μπορούσε να γίνει τύπου εργαστήρι; Σαν αυτά που βλέπουμε τον Αμάνο στο εξωτερικό και μας τρέχουν τα σάλια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ολα ειναι παρα πολυ ωραια!!!κ τα μικρα ομως στολιδια
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητηρια ειναι ολα καταπληκτικα!Το ενα καλυτερο απο το αλλο.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συγχαρητηρια κ απο εμενα!3 χρονια "πορειας" στο χομπυ εγραψες κ γραφεις ιστορια!!!
συνεχισε ετσι,εισαι προτυπο για τους νεοτερους κ ευχομαι να τα 100στησεις κ δημιουργικα!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aquascaping... | ThDam | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 19-11-05 00:40 |