|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σηγουρα τα λογια ειναι περιττα....
ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα! ![]() ![]() θελω ομως να σου κανω μια ερωτηση, τελικα ποσα ενυδρια-κοσμηματα εχεις τωρα σε λειτουργεια??
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξ εισαι μεγαλο κεφαλαιο για το χομπι.
Σε ευχαριστουμε και σε στηριζουμε οπως και οσο μπορουμε.
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραία παρουσίαση ¶λεξ και πανέμορφα ενυδρεία.
Για μένα το "A painters touch" είναι με διαφορά το καλύτερο. Εσύ ποιό στήσιμο αγάπησες περισσότερο? |
|
||||
|
||||
![]()
+1000
|
|
||||
|
||||
![]()
"Skeleton of a bush" ακουρεφτος απλα κορυφη
|
||||
|
||||
![]()
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ απο μενα...
Πιστεύω οτι ο φίλος μας Αλέξανδρος είναι ένας από τους καλύτερους "γνώστες" του χόμπυ μας στην Ελλάδα και περιμένουμε ΠΟΛΛΑ απ'αυτόν!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολλά πολλά συγχαρητήρια για την υπομονή, την επιμονή & την αγάπη
προκειμένου να βγουν αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
''Ειχα βαλει τοτε αγγελια στο GAB αλλα κανεις δεν μου χαρισε ουτε ενα κλαδεμα. Ακομα και το κερατοφυλλο το αγορασα !! Γι αυτο κι εγω ορκιστηκα τοτε να μην πεταξω ποτε κλαδεμα και να τα χαριζω ολα.''
Απλα respect. Δεν εισαι απλα μεγαλο κεφαλαιο για το χομπυ αυτο στην Ελλαδα, αλλα εισαι και πολυ μεγαλη καρδια ρε Αλεξ! ![]() Οτι καλητερο παντα μπροστα σου να το βρισκεις!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητηρια ειναι ολα καταπληκτικα!Το ενα καλυτερο απο το αλλο.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει να είσαι καλλιτέχνης για να μπορέσεις να έχεις τέτοια τεράστια εξέλιξη σε τρια χρόνια. Να μπορείς να φαντάζεσαι πράγματα και να τα υλοποιείς στο μυαλό σου πριν τα υλοποιήσεις πραγματικά. Και ο Raven είναι σόγουρα καλλιτεχνική φύση!!!
Τρανό απόδειξη ο εαυτός μου: Ασχολήθηκα πρώτη φορά με ενυδρεία πριν 4 χρόνια με ένα ενυδρείο παρόμοιο με αυτό της πρώτης φωτογραφίας και είμαι σχεδόν ακόμα εκεί!!! ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aquascaping... | ThDam | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 19-11-05 00:40 |