|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ πιστεύω ότι πρόκειται για μύκητες. Τώρα εξαφανίστηκε εντελώς. Παρατήρησα ότι οι γαρίδες (ghost shrimp) και οι ottos έτρωγαν από αυτό το υλικό.
Φαίνεται πως ήταν θέμα χρόνου για να καθαρίσει το ξύλο. |
|
||||
|
||||
![]()
Ζωντανεύω αυτο το θέμα μετά απο 2 και χρόνια.
Το αντιμετωπίζω αυτη τη στιγμή με το δεύτερο νεοστημένο ενυδρείο μου. Η αιτία βρέθηκε... Το χαλίκι το είχα όλο το καλοκαίρι στην αυλή κλειστό στη συσκευασία του με αποτέλεσμα να πιάσει μούχλα σε πολλά σημεία (Ζέστη+υγρασία+έλλειψη Οξυγόνου), την οποία μούχλα δεν την παρατήρησα όταν το έστεινα. Θα ψάξω μια λύση να το αντιμετωπίσω, ίσως να χρειαστεί να ξεστήσω ... ![]() Καμιά ιδέα?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Hypostomus : 17-09-06 στις 11:51 |
|
||||
|
||||
![]()
δεν νομιζω οτι ειναι ιδια περιπτωση. στην δικη σου ενα απλο βρασιμο πιστευω να κανει δουλεια, χωρις αναγεννηση του προβληματος.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Το ιδιο προβλημα εχω και εγω.Μετα απο πολυ καρο "εψησα" ενα φιλο μου να παρει ενυδρειο.για λογους κοστους του εδωσα ενα υποστρωμα που ειχα στο μπαλκονι μεσα σε μια σακουλα(περιπου 6 μηνες). Ειναι ενα μιγμα λαβας και χαλικιου. Την 2η μερα λειτουργιας του ενυδρειου βγηκε αυτο το γλοιωδες μπεζ-ασπρο πραγμα σε 1 απο τα 3 ξυλα που βαλαμε και ειχα αγορασει απο pet-shop. Το εβγαλα,το εβρασα και παλι τα ιδια. δεν μπορω να καταλαβω γιατι συμβαινει αυτο....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα φύγει από μόνο του κάποια στιγμή .
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι να φυγει μονο του δεν εχω κανενα προβλημα το θεμα ειναι μην επηρεαζει τα ψαρια η τα φυτα που θα βαλω σε λιγο. Ξερεις καποιος τι ειναι και αν επηρεαζει τιποτα?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tα ψαρακια δεν θα παθουν τιποτα.
Εχει συμβει και σε μενα αρκετες φορες.. Εγω προσωπικα το τραβηξα με ενα σωληνακι, ωστε να μην βγαζω ξυλα. Ειναι υποθεση λιγων ημερων.. σταδιακα, θα φυγει μονο του.
|
|