|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα παιδια.
η φωλια εχει κοπει στα 2.. η θηλυκια σινεχιζει να κρυβεται απο τον αρσενικο παρολο που διχνει ολα τα σημαδια για να ζευγαρωσει. να παρο κοματι απο την φωλια να το βαλω στον κυκλο πλαστικου που εχω βαλει και επιπλεει? επισης και στα 2 ψαρια παιζοθν καποια σημεια των πτερυγιων τους κατσιασμενα.. σαν να επαιξαν μπουνιες το βραδυ.... ------------------------- μετα απο καποια κυνηγητα και καποια επιπλεον τσιμπιματακια. η φαση αρχισε. ηταν οτι πιο τελειο εχω δει στα ενυδρεια μου... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και ενα βιντεο... http://www.youtube.com/watch?v=6GY6c2itSwE αμα προσεξετε καλα. φαινονται και τα αυγα που που τα κυνηγαει ο μαστερ να τα βαλει στην φωλια. οι ουριτσες τους ειναι κατακομενες.. λογικα με τον καιρο θα φτιαξουν ε? ειναι κανα μισαωρο τωρα που μπαλαμουτιαζονται... ποσο ακομα να τα αφησω μαζι? ΦΙΛΕ ΖΑΠΑΤΑ ΓΙΝΑΜΕ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Singha : 11-10-10 στις 16:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βλέπω απόλυτος συγχρονισμός! (μπορεί να φταίει και ο καιρός, έχει βροχές στην Αττική?) Συγχαρητήρια και σε σένα, καλή συνέχεια με το grow-out
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
sss. ελπιζω να πανε ολα καλα..
το μονο που μενει ειναι να βγαλω την θυληκια η οποια εχει κριυφτει κατω απο το γυτο το οποιο κραταει την φωλια. και δεν πρεπει να κουνηθει..!! καποια στιγμη θα βγει ομως και τοτε! τσααακ! ![]() maverick σε ευχαριστω πολυ φιλε. ζαπατα θα κανουμε ανταλαγες παιδιων θα γινει αμπαλαεου! χαχαχα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αντε να δουμε τι θα βγαλουνε!!! ![]() ![]() ![]() τωρα αρχισουνε τα δυσκολα ομως φιλαρακι!! αντε να δουμε...
|
||||
|
||||
![]()
με το καλο σας ευχομαι ολα σας να ειναι υγιη αλλα θελω και εγω καμια παρτιδα φιλαρακια... περιμενω πμ σας.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κατσε να δουμε να πανε ολα καλα γτ οπως λεει και ο ζαπατας αδερφος τωρα αρχιζουν τα δυσκολα. πουθαναι μικρα αυτα και με την παραμικρη αλαγη μπορει να καταστραφουν ολα... ιδικα τις πρωτες μερες...
σημερα δεν θα σβησω το φως. θα το παω απλα λιγο πιο κει για να βλεπει ο αρχηγος την φωλια γτ βλεπω που με μανια καθεται και την προσεχει. καλοσ μπαμπας... πριν που ηθελα να βγαλω την κοπελια απο μεσα. εβαλα ενα καλαμακι για να την σπρωξω επιδι ηταν κατω απο ενα φυτο και ο μονομαχαρας αρπαξε το καλαμακι το εκοψε στα 2 με μια κινιση και καπακια χωρις καν να προλαβω να αντιδρασω μου αρπαζει το χερι και παει να με καταπιει ολοκληρο.... απορω πως γλυτωσα ε.. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο project! | vag0s | Malawi | 31 | 11-06-10 17:38 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Μoonlights Project | stathis200 | Φωτισμός | 12 | 05-03-08 00:24 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |
Discus Project | ΧρήστοςΠ | Δίσκοι | 15 | 19-06-07 07:36 |