|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
για φρονιμα με τον Χαρη.... μην ξεχνατε οτι ειμαι ο μπαμπας των παιδιων του....
![]() ![]() ![]() το οτι πηγαν στον Χαρη πηγαν επιδη ηξερα οτι θα τα εκτιμησει και θα τα προσεχει... ειδες κι εκεινος ποσο τα προσεχα και ποσο τα φροντιζα... περιμενουμε φωτο συντομα... και κανονισε με το φαγητο, μην μου τα αδυνατησεις... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλριζικα τα δισκακια Χαρη.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παιδια
![]() ![]() τα ψαρια ειναι απλα απιστευτα ενα πραμα εχω να πω αμα ο θανασης μετρισε το ενυδρειο που φτιαχνει για 2 μετρο αμα παει κανεις απο εκει ας το μετρισει γιατι μαλλον θα βγει 3 μετρο ![]() ![]() ![]() αυτα τα ψαρακια μονο 12 εκ δεν ειναι οπως ελεγε 15 -18 εκ μπορει ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 09-10-10 στις 09:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τα ψαρια ηταν οντως μεγαλητερα αλλα δεν ηταν αυτο το θεμα μου.... αν ελεγα οτι ηταν 18 εκατ. και τα δινω 200-300 ευρω, θα επεφταν πολυ με την μουρη να προλαβουν. εμενα με ενδιεφερε να πανε καπου καλα...
χαιρομαι που τα πηρες εσυ... και συγνωμη στα ατομα που δεν τα εδωσα.... αντε σου ευχομαι και σε εκθεση... ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι κανουν τα δισκακια μου;;;;; | Pritanis | Δίσκοι | 25 | 04-05-08 10:16 |
ΤΑ ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΜΟΥ | Κόφινας | Δίσκοι | 5 | 01-12-07 16:34 |
Τα δισκακια μου!!! :) | DiscusBoy | Δίσκοι | 30 | 12-11-07 21:25 |
Ενυδρειο για δισκακια | geoil | Δίσκοι | 29 | 07-08-04 13:37 |