|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γι αυτο ειπα σχεδον αδειο...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σιγα μην εμπιστευτω μπολι απο τα ενυδρεια εδω...
![]() ![]() ![]() και δεν θα τα παραλαβω ολα μαζι βρε.... ειπαμε... ------------------------- παω αυριο να παρω μερικα γκαπυ να βαλω να κραταω την βιολογια.... κριμα ειναι να την χασω.... ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 08-10-10 στις 19:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σαν να βλέπω ότι θέλεις να ξεφορτωθείς μια μεγάλη φουρνιά ψάρια Κλεόβουλε?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οπως και να εχεις ταιζε πλουσια σχετικα για το ενα ψαρι (τριβε σκονη κι αλλη τροφη), ασε και το ψαρι φυσικα μεσα και αν βαλεις σταδιακα τα ψαρια μεσα δεν θα συναντησεις κανενα προβλημα.
Αν τα βαλεις ολα μαζι θα πρεπει να τα αφησεις νηστικα για μερικες μερες και να αρχισεις με μικρες ποσοτητες το ταισμα. Αναλογα τις μετρησεις πραττεις μετα. (με μπολιασμα ή αλλαγες νερου)
|
||||
|
||||
![]()
Bρε Θανάση, έχεις κι άλλο ενυδρείο με άλλα ψάρια? Αν ναι, τότε ένα δικτάκι με μακαρόνι μπορείς να το βολέψεις εκεί (φίλτρο) ωσότου είσαι έτοιμος για να βάλεις πολλά ψάρια στο ενυδρείο που μιλάμε.
¶σε καλύτερα Δέλτα... τουλάχιστον εγώ δεν έχω καταφέρει ποτέ να το ακολουθήσω αυτό, αν και πολύ σωστά μπορεί να γίνει και αυτό. Τα λυπούμαι εγω και όλο και κάτι θα τους ρίξω.
|
||||
|
||||
![]()
παιδια το ταισμα παραμενει στην ιδια ρουτινα, εκτως απο την μοσχαροκαρδια
![]() ![]() ενυδρειο δεν εχω αλλο αν ειχα δεν θα το συζητουσα... θα παρω μερικα γκαπυ σημερα για 2-3 εβδομαδες και ισως τα επιστερεψω 20απλα.. χαχαχαχα τωρα προσπαθω να ανεβασω απο χθες το ph... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
12 λιτρο χωρις ψαρια. | Raven | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 05-06-08 12:49 |
στρωσημο......μπερδεμα( χωρισ ψαρια) | aggelos300 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 08-04-08 22:26 |
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΕΖΑ | ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 06-12-04 03:32 |
ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΨΑΡΙΑ (με αμμωνία) | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 02:55 |