|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Bαλε και τον δισκο.....
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη ο Δισκος φτιαχτηκε μεσα σε 2 μερες, δεν εχω πολλα σταδια. Μονο 2 φωτος:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βαλε φωτο απο κατι που εσυ εχεις διαλεξει
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όλοι πανέμορφοι.Αν και από ζωγραφική,είμαι άτεχνος,μου άρεσαν πολύ γιατί εστιάζουν στη φύση (τουλάχιστον οι συγκεκριμένοι).Πολλά μπράβο!
|
||||
|
||||
![]()
Απλα πολυμηχανος!!! Σ οτι και αν κανεις εισαι απιστευτος!!! μπραβο!
|
||||
|
||||
![]()
...και λέω γω.. αυτή η αρμονία στα ενυδρεία του αποκλείεται να παραμένει μέχρι εκεί. Συγχαρητήρια για τη δουλειά σου Αλέξανδρε. Είναι ομολογουμένως υπέροχη!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι και εγώ άκρως εντυπωσιασμένη από τις φωτοσκιάσεις και το ανάγλυφο των τοπίων. Τα γυμνά δέντρα που είναι και η αδυναμία μου και τα έχω κι εγώ αποτυπώσει στο παρελθόν σε ακουαρέλλα, θα στα έκανα μάλιστα παραγγελία χωρίς τους ζώντες οργανισμούς
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πανεμορφα Αλεξανδρε... Αν και δεν ειμαι του φωτορεαλισμου, πρέπει να πω πως μου αρέσουν πάρα πολύ!!! ..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
υπεροχες δημιουργιες!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Πριν πολλα χρονια, κατι με μολυβι και καρβουνο..οι φωτογραφιση ειναι χαλια βεβαια. Τα 2 ιστιοφορα ειναι ιστορικα. Το 1ο ειναι το Endurance του Ernest Shakleton και το 2ο το Pamir, ενα απο τα μεγαλυτερα μπαρκα ολων των εποχων και απο τα ομορφοτερα ιστιοφορα που ταξιδεψαν στους ωκεανους. Ειχα διαβασει στο National Geographic γι αυτα και με γοητευσε η ιστορια τους γι αυτο τα αποτυπωσα σε χαρτι. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξανδρε αυτα δεν μου τα εδειξες,οταν ηρθα...
![]() πανεμορφα παντως...... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτήσω εγώ κάτι από περιέργεια?
Όταν λες ότι σου χρειάστηκαν 11 μήνες ή 3 μήνες κλπ, με πόσες ώρες δουλειάς την ημέρα? Συνολικά πόσες ώρες περίπου χρειάζονται για να γίνει π.χ. το πρώτο έργο? Έχει να κάνει με τον χρόνο που χρειάζεται ένα χρώμα να στεγνώσει για να μπορέσεις να βάλεις το επόμενο?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτο εχει ως αποτελεσμα να μην ζωγραφιζω τις μερες που δεν εχει καλο φως, βρεχει, με πιανουν τα υπαρξιακα μου τα καταθλιπτικα μου κλπ ![]() Συνολικα αν εχω καλη διαθεση και απορροφηθω μπορει να ζωγραφιζω απο 6-8 ωρες συνεχομενα μεχρι να πονεσει η μεση μου, τα ποδια μου ή να πεινασω. Τα μεγαλα εργα εχουν εκατονταδες χιλιαδων πινελιες πανω τους που σημαινει τεραστιος ογκος δουλειας και χρονου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι πανέμορφα. Συγχαρητήρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο...μπραβο Αλεξανδρε
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν εισαι καλιτεχνης αυτο φαινεται παντου!
Μπραβο σου Αλεξανδρε! Υποκλινομαι... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οτι και να πώ φίλε είναι λίγο.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τη γνωμη σας για να γινει σωστη δουλεια | fontas | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 20-12-07 14:17 |
Κανει δουλεια;;;; | bill | Φίλτρανση | 9 | 15-12-07 01:18 |
δουλεια δεν ειχα | GP250381 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 18 | 19-11-06 12:07 |