|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα πάντα αγοράστηκαν μεταχειρισμένα. Και το φίλτρο και ο βυθός ο οποίος είχε και σαλιγκάρια είναι στρομένα. Και οι μετρήσεις αν εξαιρέσω κάτι περίεργα με τη σκληρότητα είναι καλές. ( ΚΗ 6, gH 8, NH3 0,009, NH4 0,5, PH 7,5 NO2 0)
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως και να εχει αυτη την στιγμη το φιλτρο σου εχει αποικηθει τοσο ωστε να καλυπτει τις αναγκες των κατοικων που εχει μεσα και του φορτιου που δεχεται απο αυτους.Απο το 20 δεν μπορουσε να το παμε κατευθειαν στο 90-100,το παμε σταδιακα ωστε να προσαρμοζεται προοδευτικα η αποικηση στο φορτο που μπορει να δεχτει.
|
||||
|
||||
![]()
Εκτός απο το φίλτρο θέλει σταδιακή φόρτηση και η τσέπη μου οπότε πριν το μήνα δεν θα μπει τίποτα μέσα εκτός και αν βρεθεί κανένα κλαδεμα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα εβγαλα κάποιος φωτογραφίς από το ενυδρείο μου... έχω κάποια μάλλον σημαντικα προβλήματα με τα φυτά μου.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρα ειναι τα φυτα σου. Αν λες για τα παλια/μικρα φυλλα των εχινοδωρων, δεν τα χρειαζεται πια το φυτο και γι αυτο τα νεκρωνει. Κοψτα και αφαιρεσε τα οσα εχουν καφετισει στις ακρες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το πρόβλημα μου είναι ότι όλα τα φυτά μου έχουν μικρές τρύπες στα φύλα τους... όσο η μύτη της καρφίτσας... άσε που δεν ξέρω τι φυτά έχω ώστε να διαβάσω για τις απαιτήσεις τους.
το όλο στήσημο πώς σου φαίνεται; |
|
|||
|
|||
![]()
Τι φωτισμο εχεις ; Λιπανση; οι τρυπες στα φυλλα ισως ειναι ελλειψη Καλιου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
240 Λίτρα Κοινωνικό Φυτεμένο | ace | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 02-07-11 20:52 |
100 l φυτεμένο | Teo1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 03-01-11 15:49 |
Κοινωνικό φυτεμένο 60 Λίτρα..αυτό είναι το ενυδρείο μας! | etomis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 23-10-08 09:28 |
200 λίτρα κοινωνικό-φυτεμένο!!!! | flying_guardian | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 19 | 23-04-08 08:57 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |