|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μέσα στο φίλτρο έχω EHEIM MECH - μπλε σφουγγάρι - SIPORAX Πιστεύω είναι η διπλάσια από την δικιά σου, και κανονικά τόσο πρέπει να είναι αν και εσύ καθαρίσεις σφουγγάρια-σωληνώσεις και κάνεις καλή εξαέρωση με την βαρύτητα του νερού. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Ας δοκιμάσει ο φίλος τώρα χωρίς το σπρέι μπαρ και να το συγκρίνει, πολύ απλό.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω εχω αυτο το φιλτρο και παρολο μετα απο ενα προβληματακι που ειχα με το συγκεκριμενο και του αλλαξα φτερωτη και του εκανα ενα ολοκληρωτικο καθαρισμα δεν αλλαξε η ροη. οποτε λογικα τοση ειναι η ροη. Το μονο που εκανα ηταν να κοψω το spray bar στην μεση οστε να εχω λιγοτερες τρυπες και να αυξηθει η πιεση ωστε να εχω καλυτερη αναταραξη. το 2210 εχει την ιδια διαμετρο σωληνα? γιατι αλλο πραγμα η πιεση και αλλο η ροη!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
eheim 2213 | joe | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 16-03-09 15:51 |
EHEIM 2213 | Filotas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 07-04-08 16:38 |
Eheim 2213 | ramsys | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 05-06-07 10:31 |
eheim 2213 | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 23-03-05 22:35 |
Eheim 2213 | dim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-11-04 21:46 |