|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρες έναν καλύτερο φωτογράφο και
βουρ για τον διαγωνισμό ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωχ αυτο πονεσε.
![]() Γενικα ασχολουμαι με τη φωτογραφια αλλα το ενυδρειο δεν μπορω να το βγαλω με τπτ.Δεν το εχω ψαξει βεβαια κ πολυ αλλα μεχρι να στειλω τη συμμετοχη μου στο διαγωνισμο θα ειμαι ετοιμος. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τις τελευταιες μερες το αρσενικο ancistrus dolichopterus (α ρε Σπυρο
![]() ![]() Εχει σκαψει λοιπον κατω απο την αριστερη μου ριζα κ εχει φτιαξει μια τεραστια λακουβα.Διπλα απο την ριζα ηταν μια μικρη πετρα κ μια καρυδα αναποδα.Τωρα η πετρα εχει μπει εξ ολοκληρου κατω απο τη ριζα οπως κ η μιση καρυδα.Πρεπει να εχει σκαψει πανω απο 5 ποντους βαθος. ![]() Δειτε που εχει σηκωσει την αμμο στα αριστερα. Ο ψαρης αραζει εκει σχεδον συνεχεια κ χτες ειχε παρει κ ενα μαρουλι κ το "βεντουζωνε" κατω απο το ξυλο.Του εχω κ μια 2η καρυδα,οχι αναποδα,αλλα δεν την προτιμησε σε αντιθεση με τον sp3 που ειχα παλιοτερα.Να κ 2 φωτος που φαινονται καπως οι εργασιες του καθως κ 2 απο το puffer. ![]() (το ατιμο οταν καθομαι μπροστα στο ενυδρειο ερχεται στο τζαμι αλλα οταν βαζω τη φωτογραφικη στο ματι μου εξαφανιζεται). ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειπα την Κυριακη μιας κ καθομουν να αλλαξω θεση σε ενα ξυλο.Οταν ομως το εβγαλα κατι με επιασε
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο το αποτελεσμα,μπραβο σου
|
|||
|
|||
![]()
Παρα πολυ ομορφο ,ειναι σαν να κοιτας μεσα σε λιμνη ,μπραβο σου .
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 750λτ Ν. Αμερικης | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 36 | 29-08-10 14:24 |
panos-alex/polis Νοτιου Αμερικης 400 | Πάνος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 69 | 14-04-09 20:54 |
Κιχλιδες κ. Αμερικης | theodwros | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 11 | 21-05-08 17:50 |
η αβυσσος του αμαζονιου | fishme1 | Ιστοσελίδες στο Internet | 7 | 27-01-08 23:22 |
λιτρα για ενυδρειο αμαζονιου | alexinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 09-05-07 20:16 |