|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
για 540 λιτρα ενυδρείο με κιχλίδες πόσο βιολογικό υλικό θα χρειαστώ??
4 λιτρα siporax και το υπολοιπο με (ούπα ή ρόλευ μαλλιών) φτάνουν? το sump εχει 6 διαμερίσματα μ20 x π20 x υ40 4 λιτρα siporax γέμισε το μισο απο ενα διαμερισμα.... |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείς να μάς πείς τί έχεις μέσα στο sump?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα έβαζα (αν είχα τέτοιο σαμπ
![]() Όλα τα υλικά αργά ή γρήγορα γίνονται φορείς βιολογίας(ακόμη και τα τζάμια του ενυδρείου μας).Τα λεγόμενα βιολογικά υλικά έχουν το προτέρημα ότι διαθέτουν μεγάλη έκταση επιφάνειας όπου εγκαθίστανται τα χρήσιμα βακτήρια. Αλλά και τα 4 λίτρα σιποράξ δεν είναι λίγα για 540 λίτρα (εκτός κι αν έχεις τρελή ιχθυοφόρτωση). (τι κιχλίδες σκέφτεσαι? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βιοτοπικό τανγκανικας...
αλλα δεν βρίσκω τα ψάρια που θέλω αλλα το παλεύω... οποτε με 4 λιτρα siporax kai και το υπόλοιπο με σφουγγάρι και diy υλικά είμαι ok με την βιολογία? αυτην την στιγμή έχει μεσα 4 λίτρα siporax και ενα σφουγγάρι αλλα δεν εχω ψαρια ακομα μεσα γιατι δεν ήξερα πόσο βιολογικο υλικό ήθελε ακομα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η σειρά που θα μπουν θα ειναι πρωτα σφουγγαρι μετα ελαφροπετρα και τελος siporax?
ο αραγονίτης με ενδιαφερει περισσοτερο αλλα πως θα μπεί στο sump? πως θα περναει το νερο? απο ψαρια ψαχνω 3-4 είδη πετρας και ενα κοχυλιων... |
|
||||
|
||||
![]()
Πρώτα σφουγγάρια,μετά διάφορα για μηχανικό(κυρίως) φιλτράρισμα,μετά σιποράξ,τέλος σφουγγάρια.
Απο χοντροκομμένο αραγωνίτη ή σπασμένο κοράλι(αλλά αυτά είναι και ακριβά)μια χαρά περνάει το νερό. |
|
||||
|
||||
![]()
εχω 10 κιλα αραγωνιτη αλλα ειναι ψιλός οποτε δεν μας κανει...
ελαφροπετρα που θα βρώ? μάλλον για μικρα κομματια μιλάμε? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
siporax mini | scooby14 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 27-06-10 21:14 |
σφουγγαρια και siporax | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 22-05-10 16:19 |
SIPORAX-SUBSTRAT | beteranos | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 14-01-09 00:55 |
Siporax Vs SUBSTRATpro.... | imichal | Γλυκό νερό - Γενικά | 37 | 29-05-08 11:12 |
Siporax | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 09-02-05 03:38 |