|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά, 2 φίλοι από Λήμνο (μάλλον οι μοναδικοί ενυδρειόφιλοι του νησιού), ζητούν κανένα φυτάκι: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=44159
οπότε όποιος μπορεί να κλαδέψει, ας φέρει στη συνάντηση και τα δίνουμε σε όποιον προσφερθεί εθελοντικά να αναλάβει την αποστολή τους. Εγώ θα βγάλω αρκετά κλαδέματα, αλλά αυτήν τη φορά, για μια φορά, ας μην τα μοιραστούμε εμείς, ας τα στείλουμε ομαδικά στην Λήμνο. Τα παιδιά εκεί φτύνουν αίμα για να βρουν φυτά και νομίζω αξίζει τον κόπο να τους στείλουμε ένα καλό πακέτο, γι' αυτό φέρτε ότι μπορείτε. __________________ Φέρτε βρε από 1-2 κλαδεματάκια, να τα στείλουμε στην Λήμνο. bokostas zipo posidwnas Prokroustis christsos Alex_Salonica georgebruno giannisaek xb307 paco ΤΑΣΟΣ maikl lignistis drbig chris129 mentor50 george olga nikosm1 Kλεόβουλος mikeepidio kostaskich Thrillos gkampanis mentor50 Σήμερα Κυριακή 3/10 πίνουμε καφεδάκι στις 12:00 στο Sea to See, στην περιοχή του Ποσειδωνίου, αντί για το Benningans. Είναι το πρώτο μαγαζί επί της οδού Μαρίας Κάλλας, στο Νο1, στο πρώτο φανάρι της οδού Μ. Κάλλας, γωνία με την οδό Κορομηλά. Η οδός Μ. Κάλλας είναι η συνέχεια της παραλιακής, αν δεν στρίψετε αριστερά στην οδό Γ. Παπανδρέου (πρώην Ανθέων) και περνάει μπροστά από την Γενική Κλινική, το Μέγαρο Μουσικής και το Ποσειδώνιο Αθλητικό κέντρο, ενώ ένα μικρό πάρκινγκ υπάρχει πριν το SEA TO SEE κι ένα μεγαλύτερο μπροστά στο Μέγαρο Μουσικής, στα 150μ. Χάρτες υπάρχουν στο ποστ #930. |
|
||||
|
||||
![]()
απων λογω εκτακτου περιστατικου καλα να περασετε παιδες βαλτε και καμια φωτο απο την συναντηση να δουμε
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ kostaskich για τα apple snails...
Και nikosm1 γαι τις κρυπτοκορίνες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια ακόμη συνάντηση με πολύ κόσμο (ο απουσιολόγος
![]() ![]() Ευχαριστούμε όλοι τον Μιχάλη(maikl)για τα ταψάκια ρεβανί ![]() ![]() Η λειτουργικότητα του μαγαζιού αμφίβολη και μάλλον επιστροφή στο Benni βλέπω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν η συνάντηση έγινε για 1η φορά εκτός Benningans και θέλω να γράψω κι εγώ τα προσωπικά μου συμπεράσματα, συμφωνόντας με τον Κλεό:
1. Το παρκάρισμα ήταν εξαιρετικά δύσκολο (έως αδύνατο) και για μένα αποτελεί το πιο μελανό σημείο του μαγαζιού (και όλης της περιοχής). Ζητώ συγνώμη, έπεσα έξω στις προβλέψεις μου, γιατί αν και το είχαμε δοκιμάσει, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα είχε τόσο κόσμο. 2. Η διαρρύθμιση των τραπεζιών (για να μπορούμε να καπνίζουμε κιόλας) ήταν επίσης πολύ άβολη και δυσλειτουργική (κοπήκαμε σε 2 παρέες). Υποθέτω ότι τον χειμώνα (που όλος ο κόσμος θα μαζευτεί μέσα) τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα και "στενόχωρα". 3. Το σέρβις ήταν λίγο καλύτερο και οι τιμές πολύ καλύτερες από του Benningans, αλλά αυτά δεν φτάνουν για να πούμε ότι βρήκαμε την λύση. Κατόπιν τούτων, οφείλω να παραδεχθώ ότι το "Sea to See" δεν είναι προτιμότερο του Benningans και να αποδεχθώ ότι η δοκιμαστική αυτή προσπάθεια απέτυχε παταγωδώς. Ζητώ ξανά συγνώμην από όλη την παρέα που ταλαιπωρήθηκε, εξαιτίας του drbig που επέμενε να πάμε εκεί. ![]() Περιμένω τις απόψεις των παρευρισκομένων και κυρίως την γνώμη τους αν πρέπει να συνεχίσουμε το ψάξιμο, ή να γυρίσουμε στο Benningans. Συνέβησαν όμως και μερικά γεγονότα, που κατά την γνώμη μου έκαναν την σημερινή συνάντηση πολύ πετυχημένη: 1. Μαζευτήκαμε 25+ άτομα και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ κεφάτη και φιλική (ακόμη και η Όλγα δέχτηκε να πάρει ημίαιμα γκρίνταλ, χωρίς pedigree). ![]() 2. Ήρθαν πολλοί φίλοι από άλλες πόλεις, γνώρισα επιτέλους την Λούσυ από την Δράμα και ξαναείδα τον Μιχάλη από την Βέροια (που κουβάλησε ένα σωρό καλούδια και 3 ταψιά ρεβανί ![]() (chemical mac) από την ...Καλαμαριά (είχε να πατήσει κανα χρόνο ο αχρείος). ![]() ![]() 3. Η διακίνηση φυτών, ψαριών, σαλιγκαριών και αναλώσιμων (τροφές, τεστάκια κλπ) ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, (μέχρι και ...υβρίδια είδα, αλλά δεν λέω άλλα) και κυρίως θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που έφεραν μπόλικα φυτά για την Λήμνο κι έτσι αύριο θα τα φυτέ... ε, θα τα στείλω. ![]() Αυτά τα λίγα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αμάν με το τσιγάρο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα ολα ηταν υπεροχα.Για το παρκιν θα τα πουμε απο κοντα στην επομενη φορα
![]() Φωτο
|
|||
|
|||
![]()
/.........
|
|||
|
|||
![]()
....και το τελευταιο με γαρνιρισμα απο τον sef "Christsos" ....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ .......
..... ΤΟ ΡΑΒΑΝΙ!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα που λείπω εγω πλακωθήκατε και στα γλυκά ε,έχε χάρη που είμαι μακρια
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και το μαγαζί δεν ήταν το βολικότερο όλων,περάσαμε ωραιότατα!Ας είναι καλά η παρέα.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μιχάλη ωραίες οι φωτό, αλλά ακόμη καλύτερο το ραβανί.
![]() Τα σαλιγκαράκια σου κάνουν ακόμη προσαρμογή, ευχαριστώ για όλα, για το πάρκινγκ και λίγα λες. Παράθεση:
![]() ![]() Δημήτρη τι κάθομαι και γράφω μια ώρα, εσύ σε μια γραμμή τα είπες όλα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε παιδια κριμα που δεν μπορεσα να ερθω
|
|
||||
|
||||
![]()
Την επόμενη φορά θα έρθω από εκεί και θα σε πάρω με το ζόρι.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν θα με βρεις ειμαι στην δουλεια....
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε παιδια καλα περνατε!!!καφεδακι γλυκακι αυτα ειναι!!!!ΠΑΝΟΟΟΟ συγκεντρωση αλεξ/πολη κ θελω κ ραβανι!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγινε μιά προσπάθεια,δεν πέτυχε, γυρνάμε ''bennigans'' ή κοιτάμε άλλες λύσεις. ![]() Για το ''Bennigans'' έχω να προτείνω μια συνάντηση (τα παιδιά του Π.Σ.Φ.Ε.) με τον υπεύθυνο του μαγαζιού,ώστε να διαπραγματευτούμε....καλύτερη εξυπηρέτηση και φυσικά καλύτερες τιμές, αφού εχθές πληρώσαμε όλοι μαζί 55 euro,ενώ στο ''Bennigans'' θα δίναμε 110.Δεν είναι για τα χρήματα και το έχω ξαναπεί.Ειναι για το ''gamoto''. Τώρα όσο για την χθεσινή παρέα,για άλλη μια φορά περάσαμε ''βούτυρο''. Βέβαια υπήρχαν και εξαιρέσεις (βλέπε Χάρης που ΛΎΣΣΑΞΕ να πάμε στο ''sea to see'',πάρκαρε μέσα στό μαγαζί και φυσικά μας πήρε τα καλύτερα φυτοσαλυγκαροχαρίσματα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το απόγευμα θα βάλω και τις δικές μας φώτο. Y.Γ. ...Μεγάλε Βοkosta σου βγάζω το καπέλο,για την πρόγνωση σου σχετικά με το χθεσινοβραδυνό ντέρμπυ. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Ηρθε εχθές??? ![]() Μήπως είσαι εσύ Χαρούλη.... και μας ''τα'ι'ζεις'' ??? ![]() ![]() Οχι τίποτα αλλά ευτραφούλης είσαι (το ραβανί ακόμη ''βογκάει'',το τσάκισες το φουκαριάρικο) ,γνωστός του μαγαζιού είσαι (αφού πάρκαρες σχεδόν μέσα στο μαγαζί) και φυσικά είσαι ''παραψημένος''.... σχεδόν ''καμένος'' θα έλεγα για να γίνεις δισκάς. ![]() ΑΡΑ ???? Ο νοών νοεί τω. ![]() ![]() ![]() Φυσικά όλα τα παραπάνω μπορεί να τα επιβεβαιώσει και ο Bokostas ![]() Y.Γ. Η υπογραφή σου σήμερα χαχαχαχαχαχαχα |
|
||||
|
||||
![]()
Χάρηκα που επιτέλους αξιώθηκα να έρθω σε συνάντηση! Εμένα δεν με πείραξε καμιά ταλαιπωρία (ούτε αυτή του παρκαρίσματος) μόνο με ανησύχισε κάποια στιγμή ο σερβιτόρος που δεν έφερνε παγάκια!
![]() Χάρηκα πολύ που ξαναείδα φίλους και γνώρισα κι άλλους! άντε και στην επόμενη συνάντηση, μόνο που θα με βόλευε πολύ να γίνει στο magic park, 4 ώρες με ταλαιπωρησε εκεί ο μικρός, στο τέλος ένοιωθα σαν καλοχτυπημένος φραπές ![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Nα πω και γω δυο λογια..περα απο το παρκινγκ κτλ,εξαιτιας του οτι ημασταν χωρισμενοι στα 2-3 ..και γενικα ημασταν αρκετοι(και φυσικα λογω του οτι κοιμομουν ορθια λογω α'υ'πνιας..)..ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΗΝ ΛΟΥΣΗ..
![]() ![]() ![]() Για την ακριβεια το ενημερωθηκα λιγα ποστ πιο πανω..αλλα που θα παει..τωρα ξερω,στην επομενη συναντηση που θα ερθει θα κατσω μαζι της αγκαζε ! Κατα τα αλλα πολυ ωραιο το κλιμα,πολυς κοσμος και πολλα αγαθα.Ευχαριστω για τα κλαδεματα που πηρα και γω για την κοπελα,το πακετακι φευγει σε λιγο για Βολο..και φυσικα.............ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ BOKOSTA ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ '' ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ'' ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Την άλλη φορά θα μιλήσω με όλους έναν έναν και κυρίως τα κορίτσια!!! Είμαστε λίγες, μην μένουμε και άγνωστες!!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Ειδες ??? χαιρετηθηκαμε οταν εφευγες,αλλα διαβασα το βραδυ για την επισκεψη- εκπληξη που εκανες..
![]() Στην επομενη λοιπον... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΑΣ. ΕΓΡΑΦΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΒΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ. ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ LIGHT ΣΗΜΕΡΑ... ΟΚ? |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ας μην αρχίσουμε τα οπαδικά-ποδοσφαιρικά, δεν θα βγάλουμε άκρη.
Μιλώντας για σκουλήκια ![]() γιατί δεν πρόλαβα να τους δώσω οδηγίες. Να ευχαριστήσω τους maikl και kostaskich για τα σαλιγκάρια, τον Τάσο για τις τροφές και όλους σας για τα φυτά. Το πακέτο για την Λήμνο (και είναι μεγάλο) φεύγει με κούριερ και περιέχει κλαδέματα από τουλάχιστον 15 διαφορετικά φυτά. Ο Ηλίας κι ο Δημήτρης το περιμένουν και σας ευχαριστούν όλους: http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...72&postcount=9 |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτος με τη μπλε μπλουζα στην πρωτη φωτο ποιος ειναι? ετσι που το βλεπω μοιαζει με το Βασιλακη κουρεμενο!
Να πω μια ιδεα, θελετε να δοκιμασουμε ενα καινουριο μαγαζακι που βαραει μυγες? στη 17 Νοεμβρη προεκταση Λαμπρακη? παρκινγκ αφθονο και ελευθερας. Και τιμες σιγουρα θανατου! Σαλα λεγετε, και ειναι σπορτς καφε. λιγο μετα το ζαχαροπλαστειο του Ξαιδου.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
O Βασιλάκης δεν ήρθε Μιχάλη. Αυτός είναι νέος φίλος, ο Prokroustis.
Kανόνισε έκτακτη συνάντηση, να το δοκιμάσουμε το Σάλα. Καλό θα ήταν να γίνει την ημέρα και την ώρα των συγκεντρώσεων. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |