|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Η καρδια, νομιζω αποτελειται κυριως απο λευκες μυικες ινες και δεν περιεχει πολλα ποσοστα λιπους. Οποτε μαλλον παρεχεται ως πηγη καθαρης πρωτεινης και οχι λιπους (?). Οντως ακουγεται αφυσικο, μηπως υπαρχει κατι αλλο υποκαταστατο αντι για καρδια μοσχου; |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Τα λιπαρα οξεα δεν προερχονται μονο απο το "καθαρο" λιπος ενος ζωου.
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
Σωστός ο raven! (όπως πάντα
![]() Η καρδιά είναι ένας μυς και δεν έχει λίπος! Είναι απλά πρωτεΐνη!
__________________
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. |
#4
|
|||
|
|||
![]()
Οκ, μαθημα 2ον
![]() Ασχετα με το αν το κομματι της τροφης περιεχει "λιπος" η ειναι καθαρος μυς, σε ενα ψυχροαιμο οργανισμο που τρεφεται συχνα, και με αρκετα μακρυ εντερο (λογω της περισσοτερο φυτικης τροφης που τρωει), δεν θα αφομοιωθει ολο, αλλά καποιο μερος του θα αποθηκευτει στον οργανισμο σαν ρεζερβα, κι αυτο ειναι σε μορφη λιπους. Γιαυτο παμε παρακατω. |
#5
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτο δεν ισχυει απόλυτα ![]() http://www.discusnews.com/article/ca...t1.shtml#index |
#6
|
||||
|
||||
![]()
ξεκιναμε δηλαδη απο το σημειο οτι δεν ισχυει απολυτα αυτο που ο τολης περιγραφει στο 1ο ποστ?
__________________
|
#7
|
|||
|
|||
![]()
Που διαφωνουμε Χρηστο μου στο λινκ που εβαλες?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μια μικρή εισαγωγή στους Δίσκους | Tolis | Δίσκοι | 37 | 02-01-15 14:18 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ!!!! 29 βαθμους κελσιου..... ακουω προτασεις για να φτασω στους 26!!!!! | douran_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 45 | 25-08-09 21:48 |
σταματησε η καρδια μου (μεταφορικα ευτυχως) | nikitasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 01-10-07 10:16 |
Εισαγωγή στους δίσκους | dimitris21 | Δίσκοι | 21 | 02-05-07 07:45 |
Ρίγες στους Δίσκους... από τι? | John T | Δίσκοι | 54 | 01-09-04 01:44 |